İlahiyatçı yazar Yusuf Özcan vefat etti

Gerede'nin sevilen, sayılan kanaat önderlerinden, araştırmacı ilahiyatçı yazar Yusuf Özcan, bugün Hakk'a yürüdü.

İlahiyatçı yazar Yusuf Özcan vefat etti
İlahiyatçı yazar Yusuf Özcan vefat etti
GİRİŞ 24.04.2013 23:19 GÜNCELLEME 25.04.2013 01:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Merhum Hacı Eminefendi, Koca Müftü Kemaleddin Efendi ve Habibullah Efendi'nin damadı, Emin Otomotiv'in sahipleri; Emin Üstün, Kemal Üstün ve Abdurrahman Üstün'ün eniştesi, GeredeGazetesi sahibi Ömer Faruk Özcan'ın babası ve Gerede Avni Akyol Öğretmenevi Müdürü Murat Ergüven'in kayınpederi, Ülkemizin kıymetli alimlerinden, Semerkand Dergisi yazarlarından ilahiyatçı araştırmacı yazar YUSUF Özcan Hocaefendi 65 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuştu. 

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Yusuf Özcan Hocaefendi bugün saat 09:45'te hakk'ın rahmetine kavuştu.

Cenazesi, yarın öğle namazının ardından Çoğullu Köyü'ne defnedilecek.

YORUMLAR 3
  • ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun. Bizde çok hakkınız var hocam , yaptığınız değerli çalışmalar inşallah gelecek kuşakları aydınlatır , mekanınız cennet olsun . Geride kalanların ve bizlerin başı sağ olsun .
    Cevapla
  • FATİH ÇİMEN 11 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. hocam imamhatipte dersimize girerdi.mekanı cennet olsun .sınav yaptığı zaman mutlaka bir kanaat notu vardı.o sınavdan çok yüksek puan gelecek diye beklerken bir de gelen puanı görünce herkes şaşırırdı.şimdi gözümün önünden geçti de bu dünya fani .inna lillehi ve inna ileyhi raciun.hocam sana hakkım helaldir.
    Cevapla
  • akın ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun. hocam imam hatipte derslerimize girerdi çok üzüldük aile olarak.hocam çok değerliydi.inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!