Şırnak'ta askere taciz ateşi: 1 yaralı

Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesine bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Atşe sonucu 1 asker yaralandı.

Şırnak'ta askere taciz ateşi: 1 yaralı
Şırnak'ta askere taciz ateşi: 1 yaralı
GİRİŞ 03.06.2013 16:56 GÜNCELLEME 04.06.2013 08:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, bugün Türkiye-Irak Hududu üzerindeki Karaçalı Üs Bölgesine bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldığını ve açılan ateş sonucu yerden seken taşlardan bir Jandarma Uman Çavuş'un hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

AÇIKLAMA ŞÖYLE;

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; "Bugün (3 Haziran 2013) saat 12.05 ve saat 12.30 sıralarında, Türkiye-Irak Hududu üzerinde ve Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesine bir grup terörist tarafından taciz ateşi açılmış, açılan ateş sonucu yerden seken taşlardan bir Jandarma Uzman Çavuş hafif şekilde yaralanmıştır.

Ateş edilen bölgeye, meşru müdafaa kapsamında, 12.40-13.00 saatleri arasında bir Kobra (AH-1) Taarruz Helikopter kolu ile ateşle keşif faaliyeti icra edilmiştir. Durumdan Şırnak Valiliği bilgilendirilmiştir."

YORUMLAR 15
  • Fatih Türk 10 yıl önce Şikayet Et
    FIRSAT BU FIRSAT. Türkiyenin o kadar çok düşmanı var ki.. Şu an elleri ovuşturmuşlar hepsi Türkiyenin eski günlerini bekliyorlar. Dış dünyada The Guardian, Time vs. Türk Baharı başlıkları atmakta, küstah Suriye Dışişleri bakanı vatandaşlarına Türkiye'ye gitmeyin çağrısı yapmakta. Bu arada sözde çekilen teröristler de ne sıksak kardır anlayışıyla tekrar silahlarını kullanmakta. Bizdeki vatan hainleri belediye otobüsü, ambulans, işyerleri yakmakta kaldırım taşı sökmekte. Allah aşkına kimse bunun demokratik bir eylem olduğunu söylemesin. Yapılan her provokatif eylem Türkiye'nin imajına ağır bir şekilde zedelemektedir.
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    tüh şehit olmamış mhp chp için şansızlık. nasılda üzülmüştürler şimdi askerin şehit olmamasına.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    bu işin sonu halk müdahalesine gitmez inşallah. polisi jandarmayı adamlar düşman görmeye başladı. polisi ve jandarmayı düşman gören zihniyet ise bu ülkeye'e çok büyük tehdittir.
    Cevapla
  • Gürhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle düşünün. Bu iş artık oy verme meselesi değil arkadaşlar. Ülkenin bekası söz konusu olduğunu düşünüyorum. Eğer chp oy almak için ülkeyi böylesine zor durumda bırakacaksa bence o da terörist gurubundadır diye düşünürüm.
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    pkk zaten çekilmemişti şehirlere sızdılar..gezi eylemleri kimin eseri. buyrun bakalım...başa döndük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır