Çevreci eylemciler(!) Türk Bayrağını yaktılar

Başkent Ankara'da polis kamerası da eylemler boyunca kayıttaydı. Sadece taleplerini iletmek için eylem yapanların arasına karışan marjinal grupların yaptıkları, asıl amacın 'ağaçları korumak' olmadığını açıkça ortaya koyuyor.

GİRİŞ 04.06.2013 14:27 GÜNCELLEME 04.06.2013 14:47
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Çoğu Türk bayrağıyla alana gelen eylemcilerin arasındaki marjinal bir grup, bağımsızlığımızın simgesi Türk Bayrağı'nı yakıyor.

Bu çirkin olay eyleme katılan katılmayan herkesten büyük tepki görürken, bayrağımızı yakanlar kendilerince kutlama yapıyor.

Eylemcilerin arasına karışan bir başka marjinal grup da, ellerindeki taş dolu saksıları üst geçitten polisin üstüne yağdırıyor.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTIKTAN SONRA POZ VERDİLER

Bir başka karede de polise ve iş yerlerine taş atan yüzü maskeli kişilerin, caddeyi birbirine kattıktan sonra poz verdikleri görülüyor.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Marjinal sol grupların flamalarını taşıyan bir grubun karşıt görüşlü bir eylemciyi linç etme girişimi de polis kameralarına yansıyor.

Neyse ki sağduyulu olanlar onu, saldırgan eylemcilerin ellerinden kurtarıyor. Tepkilerden yoldan geçen araçlar da nasibini alıyor.

Polisin çektiği fotoğraflarda da eylemcilerin çevreye verdikleri zarar açıkça görülebiliyor.

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 45
  • yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat. Şunu en başta söylüyorum.Bayrak yakanlara lanet olsun. Ancak;"Kanıt-Türkiyeden özür dileyin" diye verilen resimde görülen veya gösterilen tarih ve saat,haberin alt tarafında yer alan "Çevreci Eylemciler Türk Bayrağını Yaktılar" haberindeki videoda maalesef yok. Sanırım birileri o tarih ve saati sonradan oraya yerleştirmiş. Bu ise "Yalan-provokasyon" söylemlerinin sanki haklı olduğuna "O bayrak başka zamanda başka yerde yakıldı" iddiasının doğru olduğuna işaret ediyor.
    Cevapla
  • lokman hekim 10 yıl önce Şikayet Et
    O BAYRAĞIN... o bayrağın ateşinde yanarsınız inş.
    Cevapla
  • mustafa demirdelen 10 yıl önce Şikayet Et
    vatansever gençler. vatansever gençler bunlar aşırı sevgiden ne yapacaklarını şaşrıdılar...bayraklarını yakarcasına seviyorlar.
    Cevapla
  • Gökhan Akdolun 10 yıl önce Şikayet Et
    BENDE ATAMIN İZİNDEYİM LAKİN SENİN GİBİ ÜLKEME VE MİLLİ DEĞERLERİME ZARAR VERMİYORUM NİHAT KAAN..!!!. İleri demokrasilerde hak arama asla bu şekilde yapılmaz.?Sizler birer vatensever olsaydınız, kendi milli ve manevi değerlerimize bu şekilde zarar vermezdiniz.Ama siz ne yaptınız?Dış mihrakların ekmeğine yağ sürdünüz..Sizler sadece sembolik Kemalist'lersiniz.. Gençleri, “bugünün teminatı, yarının garantisi” olarak gören Atatürk’e göre Türk gençliği “terbiye ve kültürü ile vatan sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli simgesi olacaktır.”Atatürk gençliğin toplumdaki yerini ve toplumsal değişimdeki önemini kavramış ve genç neslin üstleneceği dinamizme inanmıştır. Zeki, doğruyu yanlıştan ayırabilecek vicdana sahip, manevi olarak güçlü, ahlaklı, kütürlü, ülkenin sorunları ile ilgili, bu sorunlara kalıcı çözümler üretebilen, milli karakteri temsil eden, çalışkan, vatansever, tarihi bilince sahip bir gençliğin ülke nasıl bir duruma düşerse düşsün her zorluğu aşabileceği bir gerçektir.
    Cevapla
  • Berkhan Tiryakiler 10 yıl önce Şikayet Et
    yanlış haber!. Bu haber yalan bu görüntüler 2010 Dolapdereden inanmayın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi