Başbakan Erdoğan'a muhteşem karşılama

Resmi ziyaret için Tunus'ta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye döndü. Binlerce Ak Partili, Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için havaalanında toplandı.

GİRİŞ 06.06.2013 22:16 GÜNCELLEME 07.06.2013 09:52
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Tunus'tan bugün dönen Başbakan Erdoğan'ın gelişi öncesi Atatürk Havalimanı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı. Havalimanı girişine çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, TOMA aracı da hazır bekletildi.

TWİTTER'DE KAMPANYA

Hüseyin Çelik'in dün 'karşılamaya gitmeyin' açıklamasına rağmen Twitter üzerinden #WeAreErdoğan hashtag'iyle örgütlenen onbinlerce kişi Erdoğan'ı karşılamak için havalimanına akın etti.

"Yurtta Tayyip, cihanda Tayyip", "Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı yedirmeyiz" yazılı pankartlar açan gruptakiler, meşaleler de yaktı.

Vatandaşlar havalimanında beklerken Twitter'dan da #WeAreErdoğan etiketi ile Başbakan'a destek yağdı. İşte o destek mesajlarından bazıları:

Malcolm X ‏@iknaaa

Mesele karşılama değil arkadaş sen hala anlamadın mı? Hadi gel #WeAreErdoğan

Dokunan Adam ‏@kirlibeyyaz

Biz bu yola çıkarken giydiğin kefene ortak olduk! #WeAreErdoğan

bilal ‏@rastamandj

başbakan'ı karşılamaya gidenler orantısız sevgi uyguluyor. #direnbaşbakan

büşraa #AK ‏@bsr_aksoy

Bize her yer Atatürk Havalimanı !!:))) #SeninleyizErdoğan

28binyaren28bin ‏@yr_yaren

Ne diyor Arif Nihat Asya, Yürüyeceksin Millet yürüyecek arkandan. Seninleyiz Erdoğan #WeAreErdoğan

Bu arada, gruptan bazı kişiler, burada görevlipolis memurlarına çiçek vererek, "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları attı.

TRAFİK VE TOPLU ULAŞIM FELÇ

Erdoğan'ı karşılamak için havalimanına akın edilmesi nedeniyle havalimanı yolu trafiği kilitlendi, metrobüs, metro gibi toplu ulaşım araçları da felç oldu. 

Sürücülerin de otomobillerinin klaksonlarını çalarak gruba destek verdiği görüldü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 92
  • mustafa karakecili 10 yıl önce Şikayet Et
    Uzaktan Karşılama. Kardeş kardeşi boğazlarken Huzursuzluk kol gezerken Hortumcular İşbaşındayken Hasretimdin başbakanım. Hayvancılık doğuda bitirildi Tarlada yeller esti Çifçi amca halinden bezdi Umudumdun başbakanım İnsanlar canlı canlı yakıldı Şiir okuyan içeri atıldı Camiler birden boş kaldı Huzurumsun başbakanım Geleceğimizden tedirgin olmuştuk Ücretlerimizi ne zaman alacaktık Çarşı Pazar yabancı Refahımsın başbakanım Ormanlarımız katledildi İçme suyumuz hepten kirlendi Hepsi oniki ağaca yüklendi İçim yanar başbakanım Mustafa
    Cevapla
  • Libertas Infinitus 10 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi. "Hani Kandil gecesi dindarlara saldıracaklardı? Yok Cami'de -çok afedersiniz- grup seks yapmışlardı? 28 Şubat'ın medyası ve tabanına benzer hareketleri gözlemliyoruz. Demek ki Türkiye'nin sorunu sistem sorunu. Şahıs ya da siyasi görüş değil. Öyle bir güç tek elde toplanıyor ki, "öteki" için yaşam alanı yok. 28 Şubat'ta da böyle oldu bugün de benzerini yaşıyoruz." diye yazdım önceki yorumumda. Almanya'da ırkçı siyasi parti var NPD. Almanların en çok çektiği ideoloji kendine yer bulabiliyor. Sıkıntılara da yol açıyor. Ama yine de kendine bir yer bulabilmekte. Zira bir şekilde ifade özgürlüğünü her zeminde sağlayamazsanız o zaman kendi terörünüzü kendiniz yaratmış oluyorsunuz. Yine diyorum ki, mesele kişilerin ne kadar demokrat olduğu, yada kitlelerin ne kadar demokrat olduğu kadar sistemin demokrasiye ne kadar müsaade ettiğiyle de paralel.
    Cevapla
  • cihank_37 10 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi. Sayın Libertas Dediğiniz doğrudur bir muhalefet lideri yuhalansa yapmayın etmeyin bize yakışmaz der ancak bu kişiler face ve tweeter da hükümeti yıkmaya gidiyoruz deyip avrupa gazetelerine haklarımız elimizden alındı mağduruz ayağı çeken basın karşısında ah biz bişey yapmadık her şeyi polis yaptı diyen ama arka planda aralarında ki teröristleri barındırıp kendileri yapamasada onların bayrak yakma v.s. terörizmine bir şekilde destek veren kişilerdir. Muhalefet liderine olan tavrıyla bir şekilde yıkıcı eylem yapan veya yapılmasına izin/destek/imkan (hangisi işinize gelirse) veren arasında şüphesiz ki bir fark olacak. Bu Başbakanımızın demokratlığının bir işaretidir. Bunu anlamak gerekir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • eraslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan ve Bahçeli. Bahçeli hükümet ne zaman sıkışsa yardımına koştu. 367 meselesi, taksim, başörtü meselesi vs. Fakat başbakan, bahçeliyi bir kez olsun hesaba almaz. Ancak onun tabanından oy bekler.
    Cevapla
  • Libertas Infinitus 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakkın teslimi adına. Destek vermedi. Doğru. Hakkını yemeyelim. Ancak 2002'de tanıdığm Erdoğan çok açık şekilde bu sloganı ayıplardı. Ben hatırlıyorum bir seçim mitinginde muhalefet yuhalanmıştı. Açıkça "Hayır kardeşlerim, bize yakışmaz" diyebilmeyi başarmıştı. O günde aynı şeyi beklerdim. Sorun bu zaten. Yine de sağduyusunu kaybetmemiş olması içimi rahatlatıyor. Yanlız AKP tabanındaki arkadaşlarımı da bir sözüm olacak, sakın Kemalistleşmeyin kardeşim. Rakibine benzeyenin rakibine söyleyecek sözü kalmaz! Sevgiler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap