Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!

Gezi Parkı'nda başlayan ve Taksim Meydanı'nda devam eden eylemin 19. gününde polis müdahalesi gerçekleşti. Bunun üzerine bir canlı yayında konuşan Levent Kırca, oldukça skandal bir açıklamada bulundu.

Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!
Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!
GİRİŞ 16.06.2013 00:05 GÜNCELLEME 16.06.2013 06:32
Bu Habere 323 Yorum Yapılmış

Sakin bir gün geçiren Taksim ve Gezi Parkı, akşam saatlerinde karıştı. Yaklaşık yarım saat süreyle toplanan kalabalığa uyarı yapan polis, saat 20.45 sıralarında Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'na müdahale etti.

"BU BİR KURTULUŞ SAVAŞI'DIR"

İşte Taksim'de bunlar yaşanırken Ulusal Kanal'da canlı yayına katılan Levent Kırsa bir skandala imza attı. Tartışma yaratacak sözler söyleyen Kırca, "Saldırı olunca deprem oluyor sandım. İnsanlar tencere tava ile dışarı çıktı. 50 yılllık bir sanatçı olarak Ben halkımla ben cumhuriyetçi arkadaşlarımla ben ulusalcı kardeşlerimle gurur duyuyorum. Karşımızda bir Kurtuluş Savaşı var. Bu nasıl Cumhuriyet 1. Kurtuluş ise son kurtuluştur."dedi.

"ERDOĞAN'IN SONU MENDERES GİBİ OLACAK"

Başbakan Erdoğan hakkında çirkin bir benzetme yapan Kırca, "Erdoğan ve yandaşları bu vebalin altından çıkamazlar. Kendini Adnan Menderes'e benzeten Erdoğan'ın neredeyse finali de Adnan Menderes gibi olacaktır. Bunlar gemiyi öyle bir azıya almışlar ki.. Tayyip Erdoğan akıbetine koşuyor. Türkiye şuan ayakta. Ben de giyiniyorum. Bir kalp hastası olarak Taksim'e gidiyorum."diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR 323
  • yarsesli 10 yıl önce Şikayet Et
    SENIN SONUN MENDERES GİBİDE OLAMAZ.. Birkac arkadaş yorumlarına bu sanatcı müsvettesıne senın sonun menderes gibi olacak diye ayzmış . Arkadaşlar menderesın sonunda kötü bir durum yok bir insan düşünün vatanı milleti bayragı için calışmış cabalamış ha bunu bilmeyen hainler onu şehit etmış dar agacına bile giderken kımseye kırgın degılım diyen bır insan içinde toplu ine kadar kin olmayan bir vatan evladı menderes o şuanda peygamberlerle komşu bundan süpem yok. bu insan olmadık insanların yüz karası dinsiz imansız ataist nasıl olurda menderes gibi ola bilir sonu bile onun gibi olamaz bir gün köhne bir otel odasında cünüp olarak başında imam yok başında kuran okuyan yok tek başına geberip giderecek bunun sonu merhum demokrasi şehidi menderes gibi asla olamaz.
    Cevapla
  • cemil çift 10 yıl önce Şikayet Et
    YA BU ADAMA YAZACAK ŞEY ÇOK AMA YAYINLAMAZLARKİ. İnanın ben bu adam için çok şey yazarım ama yayınlamazlarki bu ülkenin ekmeğini yediniz suyunu içtiniz hala ihanet içindesiniz LEVENT . bey demiyorum çünki sen insan değilsin bence sen tarlalarda çalışan 4 ayaklı hayvanlardan bile aşağılıksın. eğer insan olsan ülkenin neden nereye geldiğini görebilirdin. Sen insan olsan göremesende duyar anlardın. bu yüzden sen İNSAN olamazsın.
    Cevapla
  • hüseyinBİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı Allah zaten çarpmış kendi haline bırakın. kurtuluş savaşını millete karşı yapıyor. halkı sadece halk tv sanıyor. gerisi düşman. işte sanatçı, önde giden, topluma ışık tutan adam adamı astın yerine kimi getireceksin küfürler ettiğin kılıçdaroğlunu mu? cumhurbaşkanı da doğu perinçek işte hayallerdeki türkiye işte atatürkün türkiyesi ve atatürkün askeri biraz ayyaş olsa da idare edin
    Cevapla
  • Kemal Dinçsoy 10 yıl önce Şikayet Et
    MASKELİLER BU KEZ MADDİ MASKE TAKIYORLAR. bu meymenetsizler cumhuriyet tarihi boyunca hep maskeliydiler ama gizli maske. fakat şimdi bu anarşistler biber gaazından korunmak ve veya tanınmamak için takıyorlar. ama nafile. biz bunların kanını da karınlarını da biliriz.
    Cevapla
  • Mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Kurnaz MORUK. Abi sen geç kaldın, iştahını bir sonraki bahara sakla, tabi ömrün yeterse......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları için sayı belli oldu!