Gezi Parkı'ndaki çadırlarda bakın ne bulundu!

Gezi Parkı'nın boşaltılmasının ardından belediyeye ait temizlik işçileri parkı temizlemeye başladı.

GİRİŞ 16.06.2013 08:47 GÜNCELLEME 16.06.2013 10:46
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Çevik Kuvvet polislerinin Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcileri bölgeden uzaklaştırmasının ardından temizlik işçileri kepçelerle parka girerek temizlik yapmaya başladı. Polis ekiplerinin de eşlik ettiği çalışmada eylemcilerin kurduğu çadırlar, parka asılan yasadışı pankart ve afişler toplanarak kamyonlara yüklendi. Yakılan ve parçalanan araçlar çekiciler yardımıyla parktan çıkarıldı.

Polis ekiplerinin çevrede yaptığı aramalarda bazı çadırlarda polise atılmak üzere hazırlanmış çuvallar dolusu misket, çelik vida ve bunları atmak için kullanılan sapanlar bulundu. Misketler, vidalar ve sapanlar polis ekipleri tarafından alınarak emniyete götürüldü. Polis ekiplerinin çevrede çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 33
  • erciyes talas 10 yıl önce Şikayet Et
    saedece sapan değil. o gözleri dönmüş göstericilerin sırtındaki dolu çantalarda ne var sanılyor! sadece molotof kokteyli veya sapan değil, bu göstericilerde başka silahlarda olduğu resimlerle sabit.
    Cevapla
  • SaNCaKTaR BaBa 10 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bunlar masum polis gaz atmasın verin polise sapanla misket onu atsınlar!. Sayın devlet büyüklerim Polisten biber gazını alın yerine sapan, misket,vida, havai fişek verin çünkü masum gençler bunlar. Onlar size biber gazı atmıyor sadece misket atıyor. Oyun oynamaya davet ediyorlar sizi :)
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    BAZI HATIRLATMALAR. Bu olayların ilk başında masumane alan gidenlerden görüştüğüm kişiler,biz ağaç,çevre dendiği için gittikamma çadırlarda ve alanda olan biteni görünce eve,işe döndük.Orada olanların hiçde masum olmadığı,en masumum olan varsa onun dahi devrim diye diye dayılandığı,iktidarı devireceklerini söyledi.İşte bunlar ağaçlar arasında dahi fitneci,fesatçıdırlar. Bakırköy MİLLET PARKINda kesilen ağacın hakkını aramazlar,Taksimde ise sökülüp yaşatılan ağaç için yakıp yıkarlar.Sahi bu filmler 60 darbesi öncesinde,28 şubat düzmecelerinde olan yavan,sahtekarlık,hıyanet kokan ve olan filmlerden farkı varmı.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 10 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak bizim halimiz?. olaylar gittikçe büyüyor özellikle muhalefetin destekçisi olan medya abarttıkça abartıyor bu durumdan endişe ediyoruz.Rabbim sen yardımcımız ol!Bu hainlere fırsat verme...
    Cevapla
  • oğuzhan 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKİKATEN SAMİMİLERMİŞ HA. provakatörlere yardım ettikleri açıkça ortada ama herşeyi inkar ediyorlar masum falan değiller aralarında samimi hiç kimse yoktu onları masum gösterenler şimdi ne diyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!