Tophane'deki sloganı polis karşılıksız bırakmadı

Gün boyu Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen eylemci gruplara tazyikli su ve biber gazıyla müdahale eden polis, bu kez Tophane'de başka bir grup tarafından tekbir sesleriyle karşılandı. Polis, Tophane'de kendilerini alkışlayan gruba "Vatan sana canım feda" şeklinde slogan atarak karşılık verdi.

Tophane'deki sloganı polis karşılıksız bırakmadı
Tophane'deki sloganı polis karşılıksız bırakmadı
GİRİŞ 17.06.2013 06:40 GÜNCELLEME 17.06.2013 09:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Saat 21.00 sıralarında Sıraselviler'de toplanan Gezi Parkı eylemcilerinden oluşan bir gruba müdahale eden polis ile eylemciler arasında Tophane'ye kadar kovalamaca yaşandı. Polisin göz yaşartıcı gaz bombası atması mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı. Göstericiler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirirken, Polis Tophane'ye geldiğinde bir grup tarafından alkışlarla karşılandı. Polisin alkışlara karşılığı "Vatan sana canım feda" şeklinde slogan atarak oldu.

Polisin sloganlarına tekbir getirerek karşılık veren Tophaneli grup da bu kez "Polise uzanan eller kırılsın", "Dik dur eğilme Tophane seninle", "Tophane sizinle gurur duyuyor" ve "Hepimiz Tayyibin askerleriyiz" şeklinde sloganlar atarak karşılık verdi.

YORUMLAR 7
  • Halil TARHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan.... Şehidler,evliyalar,peygamberler diyarı..bu vatan, camide bile alkol alacak kadar,ayakkabıyla girecek kadar alçak,şerefsiz,ne idiği belirsizlere bırakılmayacak kadar çok değerli.
    Cevapla
  • oğuzhan 10 yıl önce Şikayet Et
    POLİSE MORAL GEREK.... polisimizin üzerine çok gittiler olay çıkartmadan onlara desteğimizi göstermek iyi olur bence
    Cevapla
  • efe eren 10 yıl önce Şikayet Et
    sağduyu. Gerçekten bu çapulcuların karşısındaki grubun sağduyusunu alkışlamak gerekiyor. Sabır sabır sabır.. sabırtaşına döndük. Provakasyonlara aldırmadık. Ne yaptılarsa sağduyu ile hareket ettik. Bunların ve dış güçlerin oyununa gelmedik. Sandığı bekliyoruz, sandıkta bu çapulculara dersi yine verilecek. Sonrasında bu devlete de şunu diyoruz, biz sandıkta hesabımızı sorduk seni hesap sormak için tayin ettik. Millet adına bu çapulculardan, bu faizcilerden, medya patronlarından, ülkeyi satan baronlardan, sözde iş adamlarından bunun hesabını sor! Tayyip erdoğan dün mitingde söz verdi, hesap soracağına inancım tam. Millet olarak hesap sormasını istiyoruz! Tam desteği de veriyoruz!
    Cevapla
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    irticacıyım hamd olsun. İnkılâp ümmetinin şânı yakıp yıkmaktır. - Size çılgın demeyen varsa, kuzum, ahmaktır. Yıkmak insanlara yapmak gibi kıymet mi verir, Onu en çolpa herifler de emin ol becerir. Sade sen gösteriver “İşte budur kubbe!” diye İki ırgatla iner şimdi Sülemâniyye. Ama gel kaldıralım dendin mi, heyhat, o zaman, Bir Süleyman daha lâzım yeniden, bir de Sinan. Bunların var mı sizin listede hiç benzeri? Yok! Ya ne var? Bir kuru dil, siz buyurun, karnım tok! Ötmeyin nâfile baykuş gibi karşımda susun! - Mürtecisin be İmam? - Mürteciim, hamdolsun.”
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 10 yıl önce Şikayet Et
    Milli iradeye saygı. Bu vatan çapulculara bırakılamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı