Sahte doktorun asıl işi bakın neymiş...

Şişli Ramada Otel civarında üzerlerinde doktor kıyafetleri ile gözaltına alınan sahte doktorlardan birinin farklı mekanlarda şarkı söylediği ortaya çıktı.

Sahte doktorun asıl işi bakın neymiş...
Sahte doktorun asıl işi bakın neymiş...
GİRİŞ 18.06.2013 14:14 GÜNCELLEME 18.06.2013 14:34
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı eylemlerine doktor önlüğüyle katılan ve gözaltına alınan 3 kişi adeta birer suç makinesi çıktı. "Doktorlar gözaltına alındı" şeklinde farklı basın yayın organlarında yer alan haberlerin ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu twitter aracılığıyla açıklama yapmış ve gözaltına alınan bu şahısların doktor olmadıklarını açıklamıştı.

Şişli Ramada Otel civarında üzerlerinde doktor kıyafetleri ile gözaltına alınan kişilerin Emniyette sorguları devam ediyor. A.R.K. (38), Y.E (22) ve F.T (21) üzerlerinde doktor elbiseleri ile göstericilerin arasına karışmak isterken, polis tarafından şüphelenilerek gözaltına alınmıştı. Bu A.R.K'nin 7 adet hırsızlık, 1 adet tehdit, 1 adet yaralama suçlarından kaydının bulunduğu ve devam eden davalarının olduğu belirlendi. Henüz 22 yaşında olan Y.E ise beden ve ruh sağlığı bakımından kendini savunamayacak bir kişiyi öldürmekten yargılandığı, cezaevindeyken 6 kez firara teşebbüs ettiği 2 tehdit kaydının bulunduğu öğrenildi. Y.E'nin ayrıca asker firarisi olduğu da ortaya çıktı. 21 yaşındaki F.T'nin ise terör örgütüne üyelik terör örgütü propagandası yapmak, suç eşyasını satın almak, tehdit, örgüte yardım, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek suçlarından soruşturma geçirdiği ve tutuklu yargılaması devam ettiği dönemde Amasya-Van-Hakkari cezaevlerinde yattığı tespit edildi.

Doktor önlüğü ile gözaltına alınanlardan A.R.K'nin farklı mekanlarda Ali Eren takma adı ile şarkı söylediği öğrenildi.

YORUMLAR 26
  • mermus 10 yıl önce Şikayet Et
    Sahte doktorun asıl işi bakın neymiş.... bu yarmanın şarkıcılığı da sahtedir. bunların hayatı mantar.
    Cevapla
  • Atilla Cenk 10 yıl önce Şikayet Et
    Doktor söylemeyi unutmustum.. Bu dakikadan sonra sen bittin bittin
    Cevapla
  • Atilla Cenk 10 yıl önce Şikayet Et
    Haha demekki simdi Vergi Dairesine görev düstü.. Vergi dairesi bu zamana kadar nasil geciniyormus ne kadar vergileri ödemismi?ruhsat belgesi almismi?sarki söyledigi mekanlarihemern konrol edilsin,Facebookve benzeri, banka hesaplari ,kirasi vs.vs.eyvah dotor neyapdin durum cok vahim degilmi?ama hakdir sana ve senin gibileri.hadi simdi seni kurtarsin buraya getirenler.
    Cevapla
  • asil çığlık 10 yıl önce Şikayet Et
    işleri güçleri yalan. zaten bu tiplerin işleri güçleri yalan ve sahtekarlk milletin karnı tok bu gibi sahtekarların oyununa
    Cevapla
  • hasan sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    ALİ KALKANCI FADİME ŞAHİN MÜSLÜM GÜNDÜZ LER PİYASALARA YINE ÇIKTI. olmaz ya bu ülke olmaz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi