CHP'li teyzeden 'çapulcu'lara isyan!

Taksim Ağa Camii'nde oturan CHP'li teyze, Gezi Parkı olayları nedeniyle yaşadığı zorlukları anlatırken eylemcilere hak arama yöntemine isyan etti. "Eylemcilerin Allah belasını versin" diyen yaşlı kadın, eylemcilere adeta ders verdi.

GİRİŞ 18.06.2013 14:48 GÜNCELLEME 18.06.2013 15:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı'ndaki eylemler nedeniyle görüşleri sorulan bölge sakinlerinden 75 yaşındaki CHP'li teyze eylemcilere ateş püskürdü. Yaşlı kadın, her tarafı yakıp yıkarak bölgeyi adeta savaş alanına çeviren eylemcilere isyan etti.

Uzatılan mikrofona yaşadığı güçlükler anlatan yaşlı kadın, "Valla ben hiç beğenmiyorum ne polisin durumunu beğeniyorum ne de eylemcilerin. Böyle bir şey olabilir mi? Perişanlığı ben çekiyorum. Benim evim Ağa Camii'nde... Ben evime gidene kadar perişan oluyorum. Akşam bira... Oturmuşlar böyle, afedersin tımarhanede gördüm ben öyle oturanları... Hergün kaldırım, yollar dolu..." şeklinde dert yandı.

Eylemcilerle ilgili görüşlerini açıklamayı sürdüren yaşlı kadın, "Eylemcilerin Allah belasını versin" diyorum. Onu aynen yaz. Ben CHP'liyim oğul... Benim hiç bir şeyden korkum yok. Ama böyle eylem olmaz. Kimse otobüsü kırmayla, durağı kırmayla, bizi perişan etmeyle, ben eylemciyim diyemez. Biz neler gördük geçirdik. 75 yaşındayım ben... Benim aklımda başımda Allah'a şükür." dedi.

Yöneticilere de seslenen CHP'li teyze, "bu eylemi durdursun. Bize otobüslerimizi geri versin. Bize huzur versin Başbakan" diyerek görüşlerini aktardı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 22
  • ahmed korkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ah be canım teyzem. bizde 20 gündür aynı şeyi diyoruz ama herkes senin gibi anlayışlı olsa....nerdeeeeeeeeeeeeeee...yav bir durun bakalım ne oluyor baskın basanındır deyip habire birşeyler yapıyorlar Tayyip ne yapsın bir adamın üstüne bu kadar gelinirmi tutturmuşlar bir polis, etmedikleri küfür yok, yakıp yıkmalar bu nedir ?? akıllı adam buna olsun dermi ama Sen gel kılıçdaroğluna anlat anlamıyor direniş diyor sokak diyor zaman ve mekan kavramı olmadan direniş diyor yav kim kime direniyor derdin ne Kemal Kılıçdaroğlu kime çalışıyorsun söyle artık.. artık herkes anladı bir susda millet işine gücüne dönsün!!!!
    Cevapla
  • ismet yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinden öpüyorum annemmmmmmmmmmmmmm. Yirmi gündür yaşadığım moral bozukluğu, ülkemin dünyaya rezil edilişi, vahşileşen sözüm ona gençler bir yana sizii dinledim az önce bütün moral bozukluğum gitti. Eşim ve kızımla izledik tekrar tekrar. Hepimiz elleriinizden öpüyoruz anneciğim. Allah size uzun ve sağlık dolu ömürler versin.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 10 yıl önce Şikayet Et
    genelbaşkanına anlat belki basireti açılır. fikri durmuş...twit gençliğinden başka ne beklenir ki?
    Cevapla
  • mehmed fethi 10 yıl önce Şikayet Et
    teyzem eline ağzına sağlık.... maksadı üzüm yemek isteyenlere baş göz üstünde yeri var ama durum maalesef dediğin gibi.
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Teyze. Zararın neresinden dönersen kârdır. Gel başbakanımızı dinle. 75 yaşındasın. Bu hükümetin öncekilerden farkını görüyorsun. Seçime kadar doğru yolu bulursun inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'