Sarısülük'le ilgili çok tartışılan fotoğraf!

Gezi Parkı eylemlerine destek vermek amacıyla Ankara'da düzenlenen eylemde polis kurşunuyla başından vurulduğu iddia edilen Ethem Sarısülük'e ait bir fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Sarısülük'le ilgili çok tartışılan fotoğraf!
Sarısülük'le ilgili çok tartışılan fotoğraf!
GİRİŞ 27.06.2013 07:38 GÜNCELLEME 27.06.2013 21:04
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

FOTOĞRAFTAKİ ETHEM SARISÜLÜK MÜ?

 DHKP-C'li olduğu iddia edilen Ethem Sarısülük'le ilgili sosyal medyaya düşen bir fotoğraf olay yarattı. Ethem Sarısülük'ün DHKP-C kampında eğitim aldığı esnada çektirdiği iddia edilen bir fotoğrafta elinde kalaşnikof silah olduğu görülüyor. 

AİLESİ İDDİALAR ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Ethem Sarısülük'ün, bir mevzide elinde silahlı şekilde fotoğrafının basına yansımasına ailesi isyan etti.

Ethem Sarısülük'ün ağabeyi Cem Sarısülük, "Terör kamplarında çekilmiş gibi gösterilen fotoğrafı, geçen yıl Hakkari'deki Tekelli Tabur Komutanlığı inşaatında çalışırken çekilmiş. Elindeki G-3, güvenliğin sağlayan askerden alıp hatıra fotoğrafı çektirmiş. Kardeşimi terörist gibi gösterme çabası var" dedi.

İŞTE O FOTOĞRAF: 


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 150
  • NEDİM KURNAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    polis vurmasa,onlar onu linç edecekti.... neyin kafasındasınız?adamda melek değilmiş.dosyası kabarık.iyi olmuş diyemem ölen için.ama olması gereken buydu bence.
    Cevapla
  • Üzeyir ARI 10 yıl önce Şikayet Et
    YA TÜRK BAYRAĞININ YAKILMASI...... tamam, bu fotoğref karakolda çekilmiş olabilir. ya TÜRK BAYRAĞI'nın yakılması için poşet toplayan ve bayrağın yakılmasını seyreden ETHEM SARISÜLÜK ne olacak. bunu bu millete nasıl izah edeceğiz? bunlar mı ATATTÜRK'ün askeri? hayret...
    Cevapla
  • kerim harman 10 yıl önce Şikayet Et
    Polise yargısız infaz . Adamın kafasına taş atıp öldürmüşler. Kafasından mermi çıkmadı. Hemen polisi katil ilan edip boy boy fotoğraflarını yayınladılar. Diyelim ki kurşunla vuruldu, o polisin vurduğu ne malum. Suçu ispatlanana kadar masum lafı nerde kaldı? Eylemciler eylemcileri öldürür suçlu polis olur mu yani
    Cevapla
  • ilhan sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    O silahını ona veren asker . At, avrat, silah Başkasına verilir mi? Silah senin namusun değil mi? nöbet esnasında nasıl sivil birisine silahını verirsin? Asıl O resimde silahını veren askeri bulsunlar. Hepimiz askerlik yaptık ama silahımızı hiçbir sivile al hatıra olsun diye resim çektir demedik. senin görevin vatanı korumak mı poz verdirmek mi?
    Cevapla
  • softocean 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakkari'de silahlı poz verilen resim.... Bu adam ölmeden Ankara Batıkent'te oturuyormuş. Biz de o semtteyiz. Hakkari'nin nasıl bir yer olduğu belli değil mi? Soruyorum herkese; farklı illerde ikamet ediyor iseniz, kaç kişinizin Hakkari'de çekilmiş silahlı resminiz vardır ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...