AVM'deki intiharda şoke eden kare

İstanbul Şişli'deki ünlü bir alışveriş merkezinde meydana gelen intihar olayında kameralara takılan ayrıntı 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Görenlerin şaşkın bakışları altında baba adeta "bak oğlum ceset" dedi.

GİRİŞ 21.07.2013 14:55 GÜNCELLEME 21.07.2013 15:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şişli'de bir AVM'de 6. kattan atlayan Ayşegül Annakkaya isimli genç kız, intihar etti. AVM ziyaretçilerini şok eden intihar sonrası bir babanın oğlu ile birlikte cesedi görme çabası, "bu kadarına da pes" dedirtti.

CESEDİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN BABA

Olay yeri polisinin ceset üzerinde yaptığı inceleme sırasında bir babanın, üzerine branda çekilmesine rağmen çömelerek küçük yaştaki çocuğuna cesedi göstermeye çalışması ise dikkat çekti.

Olay yerine çocuğuyla birlikte gelen baba önce kendisi eğilerek cesedi görmeye çalışırken, onu gören çoçuğu da eğilerek cesede bakıyor. Daha sonra baba "Hadi yeter diyerek" oğlunu götürmek istiyor ama oğlu ağlayarak gitmek istemiyor. Baba çareyi oğlunu kucağına alarak olay yerinden uzaklaşmakta buluyor.

 

Savcılığın talimatıyla ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

KAYNAK: HABER7, DHA
YORUMLAR 4
  • Harun Gulen 10 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar - Lutfen.... Normal davranmayan birini gorur gormez lutfen hemen " bizim millet zaten ... " diye butun bir milleti kapsayan genel cumleler kullanmayin. Haksizlik etmis oluyorsunuz. Bende boyle bir genelleme yapayim o zaman. hemde bizzat kendi basimdan gecen. Facebookta bir cocuk icin kan ihtiyacini ifade eden bir ilan gordum, bunu alt tarafi bir dugmeye basarak paylastim. iki dakika sonra arkadaslardan bir tanesi o hastaneye dogru yola cikmak uzere oldugunu soyledi. birkac dakika sonrada iki gun sonra zaten o sehre gidecektim bir gun once gidivereyim bir yardimimiz dokunursa diye. biri trombosit ve kan, digeride kan verecek. simdi, bu olaya bakarak bende cok rahatlikla diyebilirimki bizim milletimiz duyarlidir. hic tanimadigi birinin bile yardimina mumkunse ucarak gider. kendimizi asagilama kompleksinden kurtulalim artik. illede asagilama durtusune kapildiysaniz kendinizi asagilayin, bizi karistirmayin. Saygilar sevgiler vesaire...
    Cevapla
  • Monte Cristo 10 yıl önce Şikayet Et
    Cahil. Ne kadar ölü görme meraklısı var anlamıyorum görüp ne yapacaksın alt tarafı yerde boylu boyunca yatan bir insan göreceksin bu kadar çırpınma neden utanmadan birde oğlunada gösteriyor.
    Cevapla
  • harun turab 10 yıl önce Şikayet Et
    Merak!. Bizin insanımız bir olay oldu mu film seyreder gibi toplanıp seyretmeye başlarlar. Olaya tanık olan var mı diye sorduğunuzda ise kimse ben gördüm demez.
    Cevapla
  • Ömer Taş 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kimseyi akıldan etmesin. İnsan kendi çocuğuna nasıl böyle birşeyi izlettirir ya.. Olay yerinden uzaklaşması gerekirken aksine cesedi görmek için kendini paralıyor..Yetmiyormuş gibi çocuğuda bu saçmalığa alet ediyor. Yav gah get evine.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt