Bisikletini park et metro ile devam et

Bisiklet kullanımını destekleyen İSPARK, kent genelindeki 4 ana metro hattında 32 istasyona ücretsiz bisiklet park ünitesi kurdu.

Bisikletini park et metro ile devam et
Bisikletini park et metro ile devam et
GİRİŞ 17.09.2013 12:48 GÜNCELLEME 17.09.2013 12:48

Kadıköy-Kartal arasında başlattığı akıllı bisiklet uygulamasında başarılı olan İSPARK, uygulamasını genişleterek, "Bisikletini Park Et Metro ile Yoluna Devam Et" sloganıyla Kadıköy-Kartal, Bağcılar-Başakşehir, Zeytinburnu-Kabataş ve Hacıosman-Taksim metro hatlarında 32 istasyona ücretsiz bisiklet park ünitesi kurdu.

Vapur hatları, metro, metrobüs ve uygun olan ulaşım akslarına bisiklet üniteleri kurmaya devam eden İSPARK, projeyi ulaşımın her ayağına entegre ederek yaygınlaştırmayı hedefliyor. İSPARK, İstanbul genelinde halen 48 noktada yaklaşık 600 kapasiteli bisiklet parklarında bisikletseverlere hizmet veriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalar yürüttüklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, "Kent genelinde uygun olan ulaşım akslarına bisiklet üniteleri kurarak projeyi yaygınlaştıracağız. İSPARK, bu uygulama ile toplu taşımayı teşvik ederek sürdürülebilir ulaşıma katkı sağlamayı hedeflemektedir" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü