ODTÜ tarih hocasından skandal tweet!

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi kurucusu ve MYK üyesi, ODTÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Ferdan Ergut, Hz. Muhammed ve İslam tarihi ile ilgili büyük bir gafa imza attı. ODTÜ'de tarih hocası olan Ergut, Peygamber efendimize Sünni diyerek büyük bir cehalete düştü.

ODTÜ tarih hocasından skandal tweet!
ODTÜ tarih hocasından skandal tweet!
GİRİŞ 24.09.2013 06:01 GÜNCELLEME 24.09.2013 09:28
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Ergut, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından "Erdoğan sadece Sünni yurttaşların mı Başbakanı? "Peygamber efendimiz tek önderimiz" demiş de!" şeklinde tweet attı. ODTÜ'de profesör olan ve Müslüman bir ülkede yaşayan Ergut, mezheplerin hazreti peygamberden sonra ortaya çıktığını bilmeden attığı tweetle sosyal medyada da alay konusu oldu.

Ergut, yaptığı büyük gaf üzerinden sözü Alevi meselesine getirerek Erdoğan hükümetinin Alevileri baskı altına aldığını iddia etti.

YORUMLAR 72
  • ilhan sağlam 10 yıl önce Şikayet Et
    borufesör. tarih mi öğretecek bu öğretim üyesi.
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte böyle EFENDİLER.... Cehaletin böylesi ,ancak TAHSİL İLE MÜMKÜNDÜR !
    Cevapla
  • Zekeriya B 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara okuyan cahilller derler.... Bir Müslüman icin tek önder tabidir ki Peygamberimiz Muhammed sav dir. Tabi bu Müslüman icin gecerlidir. Ben buna ancak zavalli diyorum. Sen kimseye bir sey ögretemezsin cünkü genel bilgin de yok. Yaziklar olsun. Selam ve dua ile
    Cevapla
  • mustafa timur 10 yıl önce Şikayet Et
    mevlana hz ne demiş. insanda yok ise edep neylesin medrese mektep okuyup alim olsa yine MERKEP yine MERKEP okumuş ama malesef hala cahil
    Cevapla
  • bal-i_cibril 10 yıl önce Şikayet Et
    s a. Asıl cehaleti efendimizin alevilerin de paeygamberi olduğunun farkında değil.Klasik olsun, bu kadar cehalet ancak eğitimle mümkün diyelim . Yok o değilde din dersi zorunlu olmasın diyorlar . Muhtemelen bu arkadaş zamanında bu dersi aldı . Aslında bir lafta o din dersi hocasına yollamak lazım .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi