Yardımeli Derneği 30 ülkede kurban kesimi yapacak

Yardımeli Derneği, 30 ülkede ve 40 bölgede vekaletle kurban kesimi yapacak.

Yardımeli Derneği 30 ülkede kurban kesimi yapacak
Yardımeli Derneği 30 ülkede kurban kesimi yapacak
GİRİŞ 01.10.2013 13:52 GÜNCELLEME 01.10.2013 13:52

Yardımeli Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, derneğin "İyilik elçileri" 2013 kurban organizasyonu kapsamında, kesilecek onbinlerce kurban ile yoksullar, yetimler, kimsesizler ve mazlumları sevindirecek.

"İyilik elçileri" başta "Kardeş Aile" ödemeleri olmak üzere ayni ve nakdi yardımlar yapacak, yetim, öksüz, kimsesiz ve muhtaçlara kıyafet ve çeşitli hediyeler verecek.

Dernek, Türkiye'nin yanı sıra Afganistan, Bangladeş, Bosna Hersek, Filistin, Irak, Kenya, Kırgızistan, Lübnan, Makedonya, Moğolistan, Pakistan, Romanya, Somali, Suriye'nin de aralarında bulunduğu 30 ülke ve Balkanlar, Kafkaslar, Doğu Türkistan gibi bölgelerde vekaletle kurban kesecek.

Yardımeli Derneği'ne kurban bağışında bulunmak isteyenler, Küçükçekmece'deki dernek merkezi veya Fatih'teki temsilciliğe giderek kurban vekaleti verebilecekleri gibi Ziraat, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Bank Asya gibi bankaların ilgili hesap numaralarından, PTT posta çeki hesabından veya derneğin internet adresinden kurbanlarını vekalet yoluyla bağışlayacak.

Vatandaşlar, Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Arakan, Doğu Türkistan, Etiyopya, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Malavi, Moğolistan, Moritanya, Pakistan, Somali, Sudan, Güney Sudan ve Tanzanya için 300 lira, Türkiye, Gazze, Filistin mülteci kampları, Ürdün, Lübnan, Irak, Suriye ve Kafkaslar için 550 lira, Balkanlar, Bosna Hersek, Arnavutluk, Kosova, Bulgaristan, Makedonya ve Romanya için 400 lira bağışta bulunarak kurbanlarını kestirebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...