Eminağaoğlu'ndan tartışılacak cinayet kararı!

Çankırı'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşine kurşun yağdırarak öldüren kadın serbest kaldı!

Eminağaoğlu'ndan tartışılacak cinayet kararı!
Eminağaoğlu'ndan tartışılacak cinayet kararı!
GİRİŞ 28.10.2013 21:17 GÜNCELLEME 29.10.2013 00:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çankırı'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi tarafından vurulan adam, kaldırıldığı hastanede öldü. Karataş Mahallesi Cami Sokak'ta yaşayan C.S. (56) ile kocası A.S. (59) arasında aldatma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine C.S, eşini tabancayla yaraladı.

Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan A.S, buradaki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

C.S, polis tarafından gözaltına alındı, ruhsatlı silahın A.S'ye ait olduğu öğrenildi.

ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU TARAFINDAN SERBEST BIRAKILDI

Gözaltındaki sorgusu tamamlandıktan sonra mahkemeye sevkedilen  C.S. (56), Çankırı'da hakimlik yapan ve olay günü nöbetçi hakim olan eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu tarafından serbest bırakıldı. YARSAV Başkanı iken açıklamaları ile gündeme gelen Eminağaoğlu, bu kez de verdiği bu kararla gündeme gelmiş oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • sıla 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl adalet
    Cevapla
  • Emir Sağlam 10 yıl önce Şikayet Et
    Ceylan SAĞLAM Ve Ali SAĞLAM Torunları Emir Yaşar Ali . Biz ölen ali sağlamın ve vuran ceylan sağlamın torunlarıyız ... Size ne oluyor da Böyle gereksiz yorumlar yazıyorsunuz !! Bizim acımızı kendimize bırakmıyorsunuz!! Siz neyin ne olup olmadığını bilmeden gereksiz yorumlar yazdığınız icin Şu anda bizim babaannemiz Sizin ve medya baskısı yüzünden içeri ceza evine alındı !! Eğer içinizde Allah korkusu varsa Olayın içini dışını bilmeden Yorumluyorsunuz Nefsi müdaafamı ağır tahrik var mı araştırın Ondan sonra adaletten konusun Adaletin kelime anlamını bilmeden bizim acımızı yıpratıyorsunuz Ama biz size Hakkımızı helal etmiyoruz.... Allah size elbet sorar........
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezasını kaldıranlar ve istemeyenler. Ahirette işlenen her cinayetten sorumlu olacaklar. Bu açıdan bakınca bu milleti düştüğü yerden kaldırıp bu noktaya getiren hükumetimiz için üzülüyorum.
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 10 yıl önce Şikayet Et
    emin. hey gidi eskiden ne konuşur dururdu şimdi onunda devri bitti artık
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    siyasi taraf bi adam gitmiş savcı olmuş hakim olmuş ne adaleti kardeşim!!!. üzgünüm ama kim incinirse incinsin kanunların doğru işlemediği yerde insanlar kendi kanunlarını yapar ve bu tip insanlarda verdikleri bu kararlarla insanları buna sevk eder..yerin dibine batsın böyle adalet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?