Marmaray'da ilk arıza! Boğaz'ın altından yürüdüler

Dün açılan Marmaray'da bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan indi ve Marmaray'ı yürüyerek geçti.

GİRİŞ 30.10.2013 09:03 GÜNCELLEME 30.10.2013 12:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sabah saat 08.15'de CNN Türk Televizyonu'nun Marmaray'dan canlı yayın yaptığı sırada elektrikler kesildi. Kesinti nedeniyle sefer yapan tramvay rayda kaldı.

Kesintisinin ardından ''Seferler iptal edilmiştir'' anonsu yapıldı. Kısa bir aranın ardından kesinti giderildi. Şu anda Marmaray seferlerinde herhangi bir sorun yok.

Bu sırada tramvaydan inenler oldu.

BOĞAZ'IN ALTINDAN YÜRÜYEREK GEÇTİLER

Yolcular inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürürken o anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. Kesinti sırasında siren çaldığı duyuldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    he bide unutmadan, marmaray inşaa edilirken. kaç deniz bitkisi katledildi haberiniz var mı..! kaç deniz hıyarı zarar gördü :)
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    ''LALE''. DÖŞENEN o rayların ucu merak etme başka istasyonlara çıkıyo.. Noldu marmaray çok mu zoruna gitti:) Belli ki hasetinden orta yerinden çatlıyosun, kaldıramıyosun bu mağlubiyeti, sizin mağlubiyetiniz mılletin galibiyeti anlamına geliyo çünkü, bugün'e kadar bu memleket için bir taş koymamışsınız..Böyle ucuz muhalefete bu darbeler çok ağır koyuyo... VURMAK YOK DEĞİL BEYLER BAYANLAR, DURMAK YOK YOLA DEVAM :) Tamam yeter parmaklarında tırnak kalmadı kemirmekten ::) ordamısınnn tık tık tık tık :)
    Cevapla
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    devrim arabasının benzini bitip çalışmayınca,üretim ve üretme kararı da durdu. şimdi bir babayiğit var mı diye ülkenin başbakanı sesleniyor...bir kişi çıkıp da o babayiğit benim diyemiyor....elektrik kesintisi yüzünden de marmaray'ı kapatalım deniz altı tünelini de elma armut deposu yapalım...ülkemizde buna sevinecek bayram yapacak çoooook kişi var.sevinecek kişiler ayrıca tahsilli de..hatta siyasi parti başkanlığı bile yapıyorlar..hakkını verelim o büyük insanın dediği gibi " bu hükümet yol yapıyor,onlar ise yolsuzluk".......
    Cevapla
  • Vatan Sever 10 yıl önce Şikayet Et
    düşünen kişiler. Allah'tan bunları bari düşünüyorsunuz. yok depreme dayanıklımı, yok ilk günden niye elektrikler kesildi, yok kapısı niye bozuldu. Sizden başka daha önce kimse bunları düşünmemişti. Keşke birazda yapıcı şeyler düşünebilseniz. ne iyi olurdu. Biz burda mimarı mühendisi kardeş kardeş kavga ede duralım, ülkemizin yatırımlarını başkaları inşaa etsin.hep dışa bağımlı olalım sayenizde, sayemizde.
    Cevapla
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    ........... insanimizin aklina sasarim... yaw u kadar dingil kafalilik olurmu?? elektrik kesintisi ve bilimum teknik arizalar her zaman olur.. sen mercedesine (tabi varsa) bindiginde soguktan calismazsa mercedesi arayip yaw senin araban calismiyor.. geri almi dersin?? sorun akude ise (ki akuyu mercedes kendisi yapmiyor) mercedesin sucu ne? gelelim bizim mevzuya.. adam denizin altindan tuneli acacak, betonunu dokecek, raylari doseyecek... sistemi yapacak (bunlar zaten isin zor tarafi - elektrik donanim isin cerez kismi.... zor bir tarafi yok. ) sen gelecen elestirecen.. hayatinda hic ucurtma yapmamis kimseye ucak uretmek kolay geliyor tabi... chp ve onun ayak takimi once memlekete 2km normal bir yol yapsin.... ufak ayar bir kopru yapsin ondan sonra oturup konusalim... tabi adam yolun ne oldugunu bilmiyorku tunel yapsin.. lutfen hakaret edecem diye kendinizi rezil etmeyin.. tunel isi bitti.. bir tarafinizi yirtmanin faydasi yok artik.. gucunuzu yeni kopruye ayirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!