'CHP'nin kedisi' Şero: Partinin 2 numarası benim

CHP Genel Merkezi'nde bulunan 'Şerafettin' adlı kedinin adına açılan ve kim tarafından yönetildiği bilinmeyen Twitter hesabından yazılanlar sosyal medyada bu aralar en çok konuşulanlar arasında.

'CHP'nin kedisi' Şero: Partinin 2 numarası benim
'CHP'nin kedisi' Şero: Partinin 2 numarası benim
GİRİŞ 24.11.2013 08:54 GÜNCELLEME 24.11.2013 08:54

Ankara  Söğütözü'ndeki Parti Genel Merkezi'nde bulunan ve 'CHP'nin kedisi' olarak adlandırılan Şero adına açılan Twitter hesabı, 2 binden fazla takipçiye ulaştı.

Parti görevlilerinin 'Kötü kedi Şerafettin' tiplemesinden esinlenerek koydukları 'Şero' adına kısa süre önce açılan ve kim tarafından yönetildiği bilinmeyen @serochp hesabı, yoğun ilgi gördü. Profilinde, "CHP Genel Merkezi'nde çalışıyor. KK'yı gözler. Kum delisi. Gergin. Bildiğin sosyal demokrat kedi" yazan Şero'nun paylaşımları ise okuyanları güldürüyor. Zaman zaman ilginç kedi fotoğrafları da paylaşan Şero, bazen de attığı tweet'lerle güncel siyasi tartışmalara göndermeler yapıyor. Şero'nun ilginç tweet'lerinden bazıları şöyle:

Arkadaşlar 2 bininci takipçimi istediği yerden belediye meclis üyesi adayı yapıyoruz. Kesin bilgi.

Bir gün içinde genel merkezden aldığı 8 mesajı bize getiren üyelerimize 2 kırlangıç bayrak + 2 Atatürk rozeti hediye. Son gün 4 Ekim. Marx yaşasaydı Kapital'in dördüncü cildini partimize ayırırdı.

Toplumsal muhalefetten bir şey anlayan bizimkilere de anlatsın. OECD'yi Sosyalist Enternasyonal'e şikayet edicez.

Partinin 2 numarası benim.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!