Olaylar çıktı, Kadıköy karıştı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İstanbul İl Örgütü tarafından düzenlenen Rojava'ya destek mitinginde olaylar çıktı.

GİRİŞ 24.11.2013 14:50 GÜNCELLEME 24.11.2013 16:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kadıköy İskele Meydanı'nında düzenlenen miting için polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Çok sayıda çevik kuvvet otobüsü miting alanına yakın yerlerde bekletilsi. Bariyerlerle çevrili miting alanına gelenler arandıktan sonra içeri alındı. Mitinge BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak ve HDK Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel de katıldı. 

MİTİNG ÖNCESİ OLAYLAR ÇIKTI

Kadıköy'deki mitingi öncesi olaylar çıktı. Polis ekipleri bir binadan sarkıtılan pankartı indirdi. Mitinge katılanlar buna tepki göstererek binaya taş atmaya başladı. Polis ekipleri binanın girişini tutarak, grupların içeri girmesini engellemeye çalıştı. Ancak grubun taş atması nedeniyle polis binanın girişinden kaçmak zorunda kaldı. Bunun üzerine pankart tekrar binaya asıldı.

YORUMLAR 7
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    DADAŞ bu aralar stdyuma bozmuş kafayı !. Allah insanı sabit bakışlı yapmasın !
    Cevapla
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    ah kadir sert. siz bunların başıyla müzakere etmiyormusunuz,palavracı sen de..sana bir şey diyeyim mi,senin güruhtan öyle nefret ediyorum ki,istanbulda olsam yunan partisi olsun karşınızda yunan partisine bile oy veririm..öyle bir kin yani..böyle bir nefreti nasıl kazandınız sen onu düşün..
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    PKK/BDP ACILIMI NASIL KURT ACILIMINA DONDURULUYO. al sıze acılımınız al sıze barısınız.
    Cevapla
  • kadir sert 10 yıl önce Şikayet Et
    heyt dağılın . türkücüler gelmiş siz neye kızıyorsunuz onu anlamadım ya siz bu adamlarla birlikte sarıgüle oy vereceksiniz ayrıca bunlar sizin gezi kankileriniz hep beraber gezide gazi oldunuz yol arkadaşınız neden eleştiriyorsunuz ki.
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    polis taşlıyorlar..kimler milletvekilleri ve adamları..nerede istanbulda. hükümet nerede stadyum açıyor...topçu yetiştirmek daha önemli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'