Savcı Muammer Akkaş ile ilgili bomba iddia

17 Aralık operasyonuyla ilgili son olarak başbakanın oğlu Bilal Erdoğan'ı ifadeye çağırdığı iddia edilen savcı Muammer Akkaş ile ilgili bir iddia ortalığı karıştıracak.

Savcı Muammer Akkaş ile ilgili bomba iddia
Savcı Muammer Akkaş ile ilgili bomba iddia
GİRİŞ 27.12.2013 18:02 GÜNCELLEME 28.12.2013 07:46
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi...

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ‘Olay Savcı' hesabından 17 Aralık soruşturmasını yürüten ve soruşturma dosyası kendisinden alınan savcı Muammer Akkaş ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, Koç ailesi ile ilgili 2010 yılında bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı yürüten kişi 17 Aralık operasyonu ile adı gündeme gelen Savcı Muammer Akkaş'tı.

Dosyada Koç Grubu'nun şirketlerinin usulsüz para transferleri konusu soruşturulduğu ifade edildi. Aynı kaynağın verdiği bilgiye göre, 2010 yılında başlayan Koç Grubu soruşturması, 2 yıl sonra açıklanmayan bir gerekçeyle aniden rafa kaldırıldı.

Koç Grubu'un Türkçe Olimpiyatları'na yüklü miktarda sponsor olduktan sonra dosyanın rafa kaldırıldığı iddialardan bir başkası oldu.

Olay Savcı hesabıyla twit atan kişi,  bu konuyla ilgili bir de belge yayınlayarak savcı Akkaş'tan iddialara cevap vermesini istedi ve ‘‘Millet adına çalışıyorsan önce bu Koç Grubu'nun dosyasını raftan indir' dedi.

İŞTE O BELGE VE OLAY SAVCININ PAYLAŞTIĞI TWİTTLER







twitter.com/fesnek
ferhat.esnek@haber7.com

YORUMLAR 30
  • Yazıcı 10 yıl önce Şikayet Et
    SAVCILARIN MAL VARLIĞINI KİM ARAŞTIRACAK, KİM SORUŞTURACAK ?.. Mesela bir savcı milyonluk villa yaptırabilir mi? Villasına onbinler, yüzbinler harcayarak mermer ile döşetebilir mi? Toplum bu soruların cevabını arıyor. Umarım boşuna konuşuyorlar. Hiç olur mu öyle şey, adam bir maaş ile yüz binlik mermer döşetebilir mi ? . Hangi maaştan artırarak milyonluk villa sahibi olunur. 25 yılda her ay beş bin lira artırması gerekir ki bir buçuk milyonluk bir villa sahibi olsun. Demek ki kutsal meslek , milyonluk villa ile bir arada durmuyor. Matematik böyle emrediyor...
    Cevapla
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu savcıları ne sanıyorsunuz ki. Beşiktaş maçında sahaya atlayıp , futbolcuya yumruk atan adamı ertesi gün serbest bırakan savcılardan adalet mi bkliyorsunuz. Valla ben şahsen kendi vicdanıma güvenirim bir de Allah ın adaletine. Allah ın adaleti de bu dünyada değil ahirette tecelli edecektir. Savcılardan adalet beklerseniz saçınızda tel kalmaz.
    Cevapla
  • murat murathan 10 yıl önce Şikayet Et
    başbakan çevresinden arındırılmalıdır..... öyle görünüyor ki başbakanın çevresinde etkili olan ergenekon yapılması devam ediyor. her olumsuz olay cemaate bağlanıyor ve başbakan da bundan etkileniyor. geçmişte cemaat başbakanı anayasa oylamasında desteklemedi mi, gezi olaylarında cemaatin yayın organları kimin tarafında yer aldı. bunlar görülmeden gezi olayları ile bu olayları birbirine bağlamaya çalışan zavallılar mevcut. KENDİNİZE MÜNAFIKLARDAN DOST EDİNMEYİN. ALLAHIN DÜŞMANLARI SİZİN DE DÜŞMANINIZDIR. müslümanlara iftira atmaktan korkun. gelecek nesli bırakacağınız tek şey NİFAK OLMASIN. HESAP GÜNÜNE İNANIYORSANIZ HESABINIZI KOLAY VERECEĞİNİZ ŞEYLER YAPIN. görmeden, bilmeden, emin olmadan müslümanları karalayıp, iftiralar atmayın. UTANIN, UTANMANIZ YOKSA ALLAHTAN KORKUN.
    Cevapla
  • Malik Eşter 10 yıl önce Şikayet Et
    Bahadır Rıza. kesinlikle seninle aynı fikirdeyim,herkes inancını açıkça açıklayabilmeli,bunu şunun için söylüyorum,mesela kendi inancında ramazan orucu yok,ne oruç tutar ne de inanır,ama iftardan iftara koşar ve bayramda bayramlaşmak zorunda kalır,bu o insanlara haksızlık,toplum baskısıyla böyle davranıyorlar,baskı altındaki bu kişiler gerçek kimliklerini saklayarak islama saldırıyorlar,bu çok çirkin,mesela sen açıklamışsın ne güzel,asla sana karşı düşmanlık beslemem,gizli inançsız da olabilir ama sanki islama inanıyormuş gibi yapıp islami değerlere saldırmak münafıklıktır,beni en çok üzen ,hepimiz müslümanız cümlesi,adam müslüman değilse değildir yani,uzun hikaye
    Cevapla
  • osman 10 yıl önce Şikayet Et
    tuz kokmuş. mustafa sarıgül chp'den ihraç edilmişti, gerekçesi: yolsuzluk. canlı yayınlanan kongrede chp lideri deniz baykal elinde salladığı belgelerle mustafa sarıgülü yolsuzlukla itham ediyordu. bir parti liderinin kendi partilisini bu kadar açık ve şiddetli şekilde suçladığına ilk defa tanık oluyorduk. ama ne hikmetse savcılarımız kaset komplosuna kurban giden chp lideri baykalın suçlamalarını önemsemediler, kıllarını bile kıpırdatmadılar. yerine gelen kılıçdaroğlu ise yolsuzlukların üzerine gitmek için hazırladığı dosyalar arasında yine mustafa sarıgülün ismine rastladık. son iki chp genel başkanı mustafa sarıgülün yolsuzluk belgelerine ve dosyalarına sahip ama hala bir şey yapılmıyor olması büyük skandaldır. hırsızların korkulu rüyası zekeriya özün, mustafa sarıgül ve oğluyla samimiyetinden bahsediliyor. savcılar, milletin hayrını değil de cemaate hizmeti seçerlerse olacağı budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 Nolu Baro Başkanı Şamlı'dan yeni Anayasa hakkında Haber7'ye özel açıklamalar
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü