"Milli İradeye Saygı Konvoyu" Türkiye'de

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Avusturya Şubesi tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla organize edilen "Milli İradeye Saygı" konvoyu, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan geçerek Türkiye'ye geldi.

"Milli İradeye Saygı Konvoyu" Türkiye'de
"Milli İradeye Saygı Konvoyu" Türkiye'de
GİRİŞ 03.01.2014 10:56 GÜNCELLEME 03.01.2014 20:34
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Avusturya'nın başkenti Viyana'dan dün yola çıkan, Macaristan, Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye gelen konvoyda, çok sayıda araç yer aldı.

UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, yüzlerce araçla dün akşam Viyana'dan yola çıktıklarını, uzun bir yolculuğun ardından Türkiye'ye geldiklerini söyledi.

Konvoya katılanların Türkiye'deki olumsuz gelişmelere "dur" demek için burada olduklarını belirten Çelik, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakanımıza sahip çıkmak adına geldiler. Hükümetimize destek vermek için buraya geldiler. Çünkü burada yaşanan olumsuzluklar, Avrupa'da yaşayan Türkleri üzmektedir. Bundan sonra da mevcut hükümetimize bu desteklerini her zaman sürdürecekler. Her zaman hükümetimizin ve Başbakanımızın yanında olacağız."

4 ÜLKE DOLAŞIP TÜRKİYE'YE GELDİLER

Avusturya'nın başkenti Viyana'dan yola çıkan, Macaristan, Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye gelen konvoyda, çok sayıda araç yer aldı. UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, yüzlerce araçla dün akşam Viyana'dan yola çıktıklarını, uzun bir yolculuğun ardından Türkiye'ye geldiklerini söyledi.

''HEPSİNİN BİRER OYUN OLDUĞUNU BİLİYORUZ''

Konvoya Viyana'dan katılan Ahmet Meriç ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için konvoya katıldığını söyledi.

Her seçim öncesi bu tür oyunlara başvuranların olabileceğini ifade eden Çelik, "Yapılanların hepsinin birer oyun olduğunu çok iyi biliyoruz. Her seçim öncesi bu tür oyunlara başvuruyorlar. Bizler de safımızı belli etmek ve Başbakanımıza destek vermek için geldik. Geldiğimize değdi. Çok mutluyuz'' diye konuştu.

Konvoy daha sonra İstanbul'a hareket etti.

YORUMLAR 39
  • Bilge Kagan 10 yıl önce Şikayet Et
    helal size . tarih sizi yazacak.baslattiginiz seyi siz de belki farkinda degilsiniz!yüz senedir ezilen müslüman türk milletini ayaga kaldiracak hamleyi yaptiniz.
    Cevapla
  • Bilge Kagan 10 yıl önce Şikayet Et
    özgürlestirelim. vatanimizi, chp, cemaat, yabanci sermayeli medya egitim kurumlari sanat ve is dünyasi gibi hacli ve yahudi isbirlikcilerinden temizlememiz sarttir.bu her müslüman türkün görevidir.darbeyse darbe islam devrimiyse islam devrimi yüzyillik birikimi bosaltalim düsmanlarin üzerine kimin bu ülkenin sahibi oldugunu gösterelim.yeni istiklal savasimiz mübarek olsun!
    Cevapla
  • kemalettin 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın MüktesebaT. benim adıma yapılan eleştiri benim açık unuttuğum hesabımdan buradan arkadaşım tarafından bana inat olsun diye size yazmış aynı fikirdeyiz özür diliyorum saygılarmla
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . mısırda darbe yapılınca anlıyamadık dediler görunuyorkii avrupa ve dunyada yapılmak istenilen çok daha iyi görunuyor allah razı olsun zalimlere dur diye müçadele edenlere. bazı art niyetli ler cıkıpda o kadar yoldan gelenlerin zoru ne nkarşılığı nedir diyecekleri en iyi bildiyidir . çanakkalede öleceklerini şehit olmak için zalime dur demek vatanını korumak için onca genç çoçuklar acaba çanıım feda olsun vatanım için derken istanbulda ve bazı şehirlerde padişah istifa diyenler insanların aklını bulandıranlardan ne farkı var ..
    Cevapla
  • müktesebat 10 yıl önce Şikayet Et
    hzılı tren vardıda ben mı binmedim marmaray vardıda ben mi geçmedim . ben sizlere en son secimdeki oy oranını verdim. ve doğru olan sonuç .ayrıca gözümüzde açık kulağımızda acık çok şükür. 1 mi? büyük 5 mi ? büyük onuda biliyorum. ben coğunluğa değil doğruya bakarım. çoğunluğun peşinden değil doğrunun peşinden giderim( ALLAH şaşırtmasın ) bence sizde araştırın ona göre doğruyu bulun. lafa değil icaraatlara bakarım. sallamasyon hikayelere karnım tok 2000 öncesinide biliyorum şimdiki türkiyeyi de tevellütünüz yetermi bilmem ama. pamuk bankıda bilirm yahya demirelide cukurova holdingide bilirim. 1995 yılından bu tarafa türkiyede gezmediğim yer çok azdır. o mzna ki yoların haliyle şimdiki yolların halide çok ama çoook iyi bilirim (bolu tuneli, toroslar otobanı vs... ) gerisinide siz araştırın zahmet olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması