İHH Başkanı için dehşet iddia

İHH Başkanı'nı öldürmek için Türkiye'ye 5 kişilik tim girdi. İddiaya göre ekibi Çeçen lider Kadirov görevlendirdi.

İHH Başkanı için dehşet iddia
İHH Başkanı için dehşet iddia
GİRİŞ 16.01.2014 04:41 GÜNCELLEME 16.01.2014 14:25
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım'ın "Beni öldürüp kaos ortamı yaratmak için Türkiye'ye bir suikast timi geldi" yönündeki açıklamaları gerçek çıktı.

Buna göre Yıldırım'a suikast yapmak üzere Türkiye'ye 5 kişilik özel bir tim girdi. Bu 5 kişilik tim, 3 farklı ülke kanalı ile Türkiye'ye ulaştı. Suikast timine Belzharayev M. başkanlık ediyor. 

KİMLİK BİLGİLERİ TESPİT EDİLDİ 

İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmaya göre timi Çeçen lider Ramzan Kadirov görevlendirdi. Timin lideri olan Çeçen kökenli Belzharayev M.'nin başka bir ülkeye ait pasaport taşıdığı belirlendi. Kimlik bilgileri ve fotoğrafı tespit edilen Belzharayev M. aranıyor.

YORUMLAR 26
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Salman R.. Kabe Anahtari felan bilmiyodum,akp hukumetimiz de Suud kralini ziyarete gittiler , hediyeler aldilar onlarada da kafir kanki gibi laflar yakismaz. Simci Kadirov aldanmis zavalli?
    Cevapla
  • Salman Raduyev 10 yıl önce Şikayet Et
    Cafer Mutlu. Ne demek istediğini anlamadım ama "Mücahidler Suud destekli Vahabi..." falan diyeceksen hiç deme Suud Kralı Kafirov'un kankisidir. Geçtiğimiz sene kendisine Kabe'nin anahtarını verdi o derece yani.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    KADIROVUN NE CIKARI VAR IMIS ?. .MAVI MARMARA HAREKETI ''COLDE SUSSUZ BI YOLCULUGA'' BENZESEDE EN AZINDAN 1 SEVAP.KADIROV TEHDIT ETTIYSE , SELEFIYECILERE IS DUSTU OZAMAN . NECDILI SELEFIYECi DEGILMIYDE ZIONISTLERI ARKA KAPIDAN BESLEYEN .DOGRU DURUST OLUN DA EHLI SUNETI LAFLA OLMAYIN.RUSLAR / ZIONISTLER NE KADAR SIVIL KATILI ISELER EN AZINDAN VEHABI SELEFIYECI DE AYNISIDIR . TALIBAN OLSUN KAFKASYADA AFRIKADA ZAVALI SUUDI LERE ALDANMISLARA ALEMDEN SEMPATI KAZANACAKLARINI HIC ZANETMESINLER.
    Cevapla
  • Dolunay İslam 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam rusyanın oyuncağıdır. Çeçen lideri değil..... Ceçen lider kelimesini kaldırınız. Bu adamı çoğu Çeçen, lideri bırak Çeçen olarak bile görmez. Biz Türklerde o adamı Çeçen olarak görmüyoruz. rUSYANIN ajanıdır. Bunu herkes bilsin. Allah, mucahitlerin yanında olsun İnşallah...Selam ve dua ile...
    Cevapla
  • kürşat sinirli 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇEÇEN DEMEYİN. şu işlerde çeçen kelimesini kullanmayın kardeşim. kadirov dediğin rus maşası.gelenlerde kgb ajanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar