ABD'den ses kaydı ile ilgili Ak Parti'ye jet rapor

Ak Parti, dün gece internet ortamında yayınlanan Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu ifade edilen ses kaydını ABD'deki dünyanın en gelişmiş stüdyolarından birine analize gönderdi.

ABD'den ses kaydı ile ilgili Ak Parti'ye jet rapor
ABD'den ses kaydı ile ilgili Ak Parti'ye jet rapor
GİRİŞ 25.02.2014 14:42 GÜNCELLEME 25.02.2014 16:46
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Stüdyoda yürütülen çalışmalarda, montajlı olduğu ifade edilen ses kaydındaki seslerin tamamen kesilip yapıştırılmış ve bilgisayarda eklemeler yapılmış bir kurgu çalışması olduğu ortaya çıktı.

Neredeyse kelime kelime eklemelerle oluşturulan ses kaydı analizi yapan ekipleri bile şaşkına çevirdi.

Kayıttaki ses kırılmalarının tek tek ayrıştırıldığı ses kaydında bazı yerlerde iki kelimenin tek kelime haline getirildiği de ortaya çıktı. Stüdyonun AK Parti'ye ulaştırdığı ön raporda eksik kelimelerin bilgisayar seslendirmesi ile tamamlandığı tespit edildi.

Saniye saniye not tutulan ses kaydı ile ilgili yazılı bir rapor hazırlanırken raporun çok kısa bir süre içinde Başbakan Erdoğan'a teslim edileceği öğrenildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 67
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Şirketin ismini isteyenler. Bu haberdeki önrapordur. Gerçek rapor çok kısa bir zamanda gelecektir. O zaman hep beraber öğreneceğiz inşaallah.
    Cevapla
  • davud doğru 10 yıl önce Şikayet Et
    rapor. madem rapor var neden bugünkü konuşmada lafı geçmedi. bu da kabataş görüntüleri, camide içki alemleri gibi sonunda patlayacaksa işimiz iş. "DEGSS-Studio" süpermiş. internette bulunmayan gizli bi şirket olsa gerek.
    Cevapla
  • Ahmet Kamil Keleş 10 yıl önce Şikayet Et
    Yasin Umut. Kaynak gösterebilir misiniz acaba? DEGSS-Studio diye bir şey Google'dan çıkmıyor da.
    Cevapla
  • Ahmet Kamil Keleş 10 yıl önce Şikayet Et
    ismet yavuz. Cemaat gibi aşağılık, iftiracı bir oluşumdan bu kadar tiksinen bir insanı cemaatçi olmakla suçlaman komik. Beni cemaatçi olmakla suçlayıp, sonra beni haklı olduğunuzu görmem için ikna mı edeceksiniz?
    Cevapla
  • siyah beyaz 10 yıl önce Şikayet Et
    TİB kayıtları açıklansın. Bastır parayı al raporu böyle olmaz, TİB görüşme kayıtlarını açıklasın var mı o saatlerde bir görüşme ortaya çıksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...