Bizans kostümleri giyip terör estirdiler

Malazgirt 1071 adı verilen yolun açılışı öncesi ODTÜ'de Bizans kostümleri giyen öğrenciler polise saldırdı.

Bizans kostümleri giyip terör estirdiler
Bizans kostümleri giyip terör estirdiler
GİRİŞ 26.02.2014 00:30 GÜNCELLEME 26.02.2014 00:56
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın OTDÜ arazisinden geçtiği gerekçesiyle üniversite yerleşkesinde toplanan bir grup gösteri yaptı.

Pankart ve sloganlar eşliğinde A4 Kapısı'na doğru yürüyen protestocular, burada barikat oluşturan güvenlik güçleri tarafından durduruldu.

Eylemin yasal olmadığını belirten polis, kalabalığın kampüsün dışına çıkmasına izin vermeyeceklerini, basın açıklamasının kampüste yapılmasını istedi. Göstericiler ise açılış töreninin yapılacağı alana yürümek istediklerini söyledi.

Bu sırada, kalabalıktan bazı kişiler, polise havayi fişek ve taş attı. Bunun üzerine, polis, kalabalığa gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalede bulundu.

Grup, müdahalenin ardından dağıldı.

İŞTE O ÖĞRENCİLERiN ASIL AMAÇLARININ KANITI!

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 46
  • serhat c 10 yıl önce Şikayet Et
    bence bir düşünme gerek.... bu takılan şey, haberin içinde belirtildiği gibi bir kostümdür ve gayeleri terör değil, muhalif olarak bir şeyler söyleyebilmektir. artık kimse sesini normal yolla duyuramamakta, basın susmakta bazı şeyler için. bu nedenle savaşa gelmiş değildir bu genç, ancak "bir şeyler" bildirmek istemektedir. terör estirmeye gelen birinin üstünde polar hırka olmaz, kalkan olur, kot pantolon olmaz, dizlikler olur...lütfen günahlarını almayalım insanların....ha bir de, sayın mustafa zeki bey, komunistlik kötü bir şey değildir. bakın desteklediğimden değil ancak yanlış kullanmamanızı istediğimden size söyleme gereği duydum, komunizm en genel bağlamda, herşeyin ortak yapılması ve kullanılmasıdır, insanların gelirlerinin eşitlenmesi ve yaradan huzurunda nasıl herkes eşit doğduysa, bu akımda da eşit yaşama hakları savunulur. yani özünde kötü birşey değildir komunizm... saygılarımla
    Cevapla
  • mustafa zeki 10 yıl önce Şikayet Et
    At hırsızı bunlar . Meydanı bunlara bırakmayacağız . Gençlere sahip çıkmak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek her müslümanın üzerine farz . Anne babası muhafazakar olup ,komunist ,ateist olan çocuklarımız var bizim .
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Hedef saptırmaca!... Ortadoğuyu kimlerin karıştırdığı ortada...herkesi birbirine düşman ederek.
    Cevapla
  • cengizhan 10 yıl önce Şikayet Et
    bizans kıralı. diyojenın torunu kesın ne acı alpaslanın torunu olmak varken yunanın torunu olmak
    Cevapla
  • Bir Mücahid Kul 10 yıl önce Şikayet Et
    biz o kaskı.... biz o kaskı yıllar önce birilerine monte etmemişmiydik sanırım yine kaşınanlar ee kılıcımızda kınında pas tutacaktı az münafık kafir kanı ile bilenmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor