Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının montaj olduğuna en büyük kanıt, sözü edilen tarih ve saatte başbakanın yanınıda olan bir isimden geldi.

Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı
Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı
GİRİŞ 26.02.2014 12:04 GÜNCELLEME 26.02.2014 17:50
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi

17 Aralık operasyonunun yapıldığı gün Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları gündemdeki yerini koruyor.

AK Parti'nin ABD'de bir ses stüdyosunda incelettiği ses kaydının montaj olduğunun ortaya çıkmasından sonra TRT de kayıtların üzerinde oynanıp servis edildiğini açıkladı.

Ses kayıtlarına bir yalanlama da AK Parti'nin Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış isimlerinden İsmail Karaosmanoğlu'ndan geldi.

Haber 7'ye konuşan Karaosmanoğlu, servis edilen kayıtlardan 3 nolu tapenin saatinde 'Başbakanımızın dibindeydim' diyerek kaydın montaj ve hayal ürünü olduğunu söyledi.

'17 Aralık günü Başbakanımızın Ankara'dan Konya'ya yaptığı ziyarette yanındaydım' diyen Karaosmanoğlu, kayıtta iddia edilen saatte neler yaşandığını dakika dakika şöyle anlattı:

O gün Ankara'dan Konya'ya gittiği programda ben de sayın başbakanımıza refakat ettim. Saat 12:50 gibi Konya'ya iniş yaptık. Doğrudan kapalı spor salonuna geçtik. Başbakanımız orada açılış törenine katıldı. Zaten o konuşma televizyonlardan canlı verildi.

Konuşmaları sonrasında da kurdele kesme töreni yapıldı. Yine sonrasında parti gençlik kolları başbakanımıza bir tablo hediye ettiler.

Program bitimi otobüsle Dedeman Otel'e geçiş yaptık. Saat 15:15 gibi otele girişimiz oldu. Girerken zaten Bugün TV'nin canlı yayın görüntüsü var. Hakan Şükür'ün istifası ile ilgili gazeteci arkadaşlar soru sormuşlardı.



15:20 gibi Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Irak Meclis Başkanı Usame Nuceyfi ile görüşmüştü. O görüşmelerin ilk kısmında biz de oradaydık. Anadolu Ajansı da görüntü ve fotoğraf çekimi yapmıştı.

Sonrasında heyetler arası görüşmeye geçildi. Yani servis edilen kayıtlarda 3 nolu tapenin zamanı olan 15:39 kesinlikle uydurma ve imkansız. O görüşme saat 16:30 gibi bitti. Görüşme sırasında Başbakan Erdoğan ne özel bir odaya geçti ne de yabancı konuklardan izin isteyip dışarı çıktı.

Sonrasında Neçirvan Barzani ile de görüşmesi oldu. Bir kere tutarsızlık burada başlıyor. İnsanın aklıyla dalga geçen montajdır.

ferhat.esnek@haber7.com

twitter: twitter.com/fesnek

HABER 7

YORUMLAR 30
  • serdar kıran 10 yıl önce Şikayet Et
    ejder ejderha. ses onların değil diyen yok .sesler montajlanarak bu konuşma meydana getirilmiş . bu işlerle uğraşanlar seninde seslerini toplayıp sana ait olmayan öyle konuşmalar yaptırırlarki aklın şaşar . ama sen diyorsanki yok kardeşim ben ses kaydının gerçek olduğunu düşünüyorum ... o bilim adamlarının bu kayıt montajdır sözlerini falan tanımıyorum diyorsan ve o kayıt saatinde başbakan ın konyada olduğu falan beni bağlamaz . e ozaman üç maymunu oynayan biz sen oluyorsun hiçte kusura bakma
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah iftiralarınızla birlikte sonunuzu getrsin de kökünüzü kurtusun inşallah!. bu sese onların sesi diyen alçaklık savunucularına kılıçtaroğlunun da sesini dinlemelerini öneriyoruz! siz istediğinize inanmak da özgürsünüz! kiraya verdiğiniz beyninizle, istediğinize inanmaya da devam edeceksiniz ondan şüphemiz yok. biz ise hizmetlere, yapılan işlere ve ümmetin bu adama olan tevecühüne bakacağız. biz kalp okumayacağız, duyduklarımıza değil gördüklerimize inanmaya devam edeceğiz. bu şekilde hesabı verecek durumda oluruz en azından. ama yapılanları bırakıp da seslere kulak verenler ve kalp okuyanlar için heralde o hesap işi o kadar kolay olmayacak...
    Cevapla
  • sadakad tde 10 yıl önce Şikayet Et
    canını sıkma başbakanım. hiç bir iftiraya cevap vermek zorunda değilsin.Hakikat ayın on dördü gibi gökte dursa da kim neye inanmak istiyorsa inanır.Bize düşen sizin diniz size benim dinim banadır.Ayrıca biz Müslümanlar hiç bir fasığın getirdiği haberlere zaten inanmıyoruz.Bu kaset mavrasını çıkaranlar toplumda fitneyi hakim kılmak istedikleri için tanımları belli.
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    mekanlara takılmayın. görüşmenin içeriğini bırakıp şu şurdaymış, bu burdaymışa takılıyorsunuz. ses kabak gibi onların işte. öyle 30-40 saniye filan değil, tam 11 dakika. üç maymunu oynamayı bırakın.
    Cevapla
  • ismet yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    haydar yılmaz,. Kiminle birlikte olursanız olun,ister daha önce dediğiniz gibi badem bıyıklılarla,ister daha önce KOMİNİST diye gençleri birbirine düşürüp,binlerce gencin ölümüne sebebiyet verdiğiniz CHP ile birlikte olunuz.Ama başbakanın BARIŞ SÜRECİNE,ŞEHİTLERİMİZ GELMEMESİNE,ANALARIN AĞLAMAMMASINA destek değil,köstek olmasına karşı devlet bahçelinin evli olmadığı ve evladı olmadığını,evlat acısını bilmediğini anlatmak için söylemesinden niye rahatsız oluyorsunuz? Yoksa devlet bahçeli evli ve evladı varda başbakan iftira mı atıyor? İftirayı daha şüpheliler hakkında ne bir iddianame,ne de hakim karşısına çıkmadan insanları hırsız,yolsuz diye kara propaganda yapmaktır. Bu iftiraları da en iyi kılıçdaroğlu ve bahçeli yapmakta ve her defasında da TAZMİNATA mahkum olmaktadırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu