Paralel örgütün merkez üssü belli oldu

Yapılan incelemeler sonrasında tüm önemli verilerin ''paralel örgüt'' tarafından Kanada'ya gönderildiği tespit edildi...

Paralel örgütün merkez üssü belli oldu
Paralel örgütün merkez üssü belli oldu
GİRİŞ 09.03.2014 08:29 GÜNCELLEME 09.03.2014 08:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

5 daire başkanlığı ve alt birimlerinde yapılan incelemeler tamamlandı..

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ve Daire Başkanlıkları'na yapılan atamalar sonrası paralel medyanın başlattığı "MİT'çi başkan", "TİB'e MİT ayarı" ve "TİB'de kıyım" şeklindeki spekülasyonların sebebi ortaya çıktı. Yapılan incelemeler TİB'in paralel örgüt tarafından ele geçirildiğini ortaya koydu. Hatta, TİB çatısında bulunan ve yönü yabancı bir iletişim uydusuna bakan anten üzerinden tüm önemli verilerin Kanada'ya gönderildiği tespit edildi...

YURTDIŞINDAN SERVİS EDİLDİ

Yeni atanan personel tarafından yapılan araştırmada hedef telefonların koordinatları ve yapılan görüşmelere ilişkin çözümlemelerle internet verilerinin özel bir uydu düzeneği üzerinden anlık olarak yurtdışına servis edildiği belirlendi.

'KANADA'DA YAPILDI' İDDİASI

Bununla da kalmadı.. Sonuç hayret verici, zira, TİB çatısında bulunan ve yönü yabancı bir iletişim uydusuna bakan anten üzerinden 100'lerce terabayt verinin Kanada'da bir noktaya gönderildiği tespit edildi. Ses kayıtlarına ilişkin montaj ve dublajın da gönderilen bu veriler referans alınarak Kanada'da yapıldığı iddia edildi.

'HAPSE GİRECEKSİNİZ'

İncelemelerde görev alan bürokratlar ve bu bürokratlarla uyumlu çalışan TİB personelinin de paralel yapılanma tarafından tehdit edildiği, hatta "hükümet devrildiğinde hepinizin sonu Ergenekoncular gibi olacak. Hapse gireceksiniz" Şeklinde e-postalar gönderildiği belirlendi.

TİB GİRİŞ KARTI TAHSİS EDİLDİ

TİB'de bilgi güvenliğini tehlikeye atan diğer bir konu, yine aynı firma çalışanlarının hizmet alma yoluyla TİB'de çalıştırılmış olması. Hizmet alınan firma çalışanlarına TİB giriş kartı tahsis edildiği tespit edildi. 'TİB'in mahremiyeti kalmamış' değerlendirmesi yapıldı. (Akşam)

YORUMLAR 6
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Canada. Tuncay guneye gitmistir butun bilgiler.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    "Zalimler için Yaşasın Cehennem!"....... ........Ama 30 Martda ...Hesap var Hesap!!!!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Küffar ve Parelel yapı kendi kuyusunu kazıyor!?..Türk milleti başka milletlere Benzemez!!!!!!!! .... .......Bakın Geçmiş Tarihe Türk Milletinin nasıl Büyük Millet olduğunu görürler!!!!....Türk milleti ile oyun olmaz? Türk Milletine hainlik yapılmaz!!!! Sonra bunun hesabını çok kötü öderler!!!!!.
    Cevapla
  • Milli Irade 10 yıl önce Şikayet Et
    ust Kanada, onu tartacak terazi ise Mahser de. Inancli oldugunu soyliyen insanlar. Milletin mahremiyetine tecessus etmegi Allah yasaklamistir. ussunuz buralarda bir yer olur ama hesabiniz bu dunyada olmasada mahserde olacak. seyhim boyle soyledide olmayacak, senin aklin vardi cunku!
    Cevapla
  • anadolu adamı 10 yıl önce Şikayet Et
    temizlenmeli . devletin içinden toplu iğne başı kadar parelel yapıya hizmet edenler temizlenmeli türk devletinin kökü sağlam bir ağaç gibidir budamadan sonra çok daha gür büyüyecektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!