İşte provokatörlerin gerçek yüzü!

İstanbul'da yağmacıların kameraya aldığı görüntüler her şeyi tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor. İstanbul Halk Ekmek büfesini yağmalayan provokatörler, eşyaları da ateşe veriyor. Paniğe kapıldıkları an ise "Kaçın yanacaksınız" diyorlar.

GİRİŞ 13.03.2014 15:05 GÜNCELLEME 13.03.2014 15:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenazesini fırsat bilen provokatörler akşam ise İstanbul sokaklarını ateş verdi, dükkanları yağmaladı ve polisle çatıştı.

Provokatörlerin kendi kameralarıyla kayda aldıkları görüntüler ise yaşananları tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor. Sıraselviler Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde kayda alınan görüntülerde bir çoğunun yüzleri kapalı olan yağmacılar yakıp yıkıyor, ekmekleri, suları yağmalıyor. Kasa kasa ekmeleri taşıyorlar. 

Etraftan yağmaladıkları eşyaları yakan provokatörler ve yağmacılar "oh be ısındık" dedikleri duyuluyor. Kamera İstanbul Halk Ekmek büfesine çevrildiği zaman ise "Beyler yapmayın ayıptır ya" sesleri yükseliyor.

KABLOLAR ALEV ALACAK

Yaşananları kamera kaydına alan şahıs sokak ortasında yaktıkları ateşin alevlerinin yükseldiğini ve yağmaladıkları eşyaları atmaması gerektiğini söylüyor. Aksi halde elektrik kablolarının ateş alacağını kendilerinin yanacağını ifade ediyor. 

DAHA FAZLA ATMAYIN ELEKTRİK ÇARPACAK

İstanbul Halk Ekmek büfesinden yağmaladıkları palet, sandalye, ekmek sepeti gibi eşyaları art arda ateşe atan provakatörlerden de uyarılar yükseliyor. "Daha fazla atmayın elektrik çarpacak" uyarılarına rağmen ateşe yağmaladıkları eşyaları atmaya devam ediyorlar.

PANİĞE KAPILANLAR KAÇIYOR

Halk Ekmek büfesini yağmalamaya devam edenlere kamera kaydını alan şahıs uyarıda bulunuyor. Paniğe kapılan bir kaç yağmacı kaçıyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • Rahime 10 yıl önce Şikayet Et
    Az(g)ınlığın çoğunluğa tahakkümü. Başbakanın söylemek istediği tamda buydu. Gözü dönmüş bunları kalkmış senin öz vatanında hüküm sürmeye çalışıyo. Senin iradenle seçilmiş yönetimi yıkmaya çalışıyo. Ne idüğü belirsiz bu sürüyle Türk milletinin ne acısı ne sevinci ortaktır. Bunlardan copu ve tazyikli suyu eksik etmiycen çünkü anladıkları tek dil bu.
    Cevapla
  • kuant quazar 10 yıl önce Şikayet Et
    Teroristler sehre indi, daglar bos!!!. Civi civiyi soker. bu kadar demokrasi yeter. Ver polise vur emri su hainler gonderilsin cehenneme.
    Cevapla
  • haydar zulfikar 10 yıl önce Şikayet Et
    Dağdaki terörstle bunların ne farkı var.. İkisi de halk düşmanları
    Cevapla
  • Bahane 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayet bu olayar sonrasi. basbakanda bunlara destek verenleri yerle bir etmezsse onada yuh olsun..Yeter yav adamlar kafalarinca devlete kafa tutuyorlar, koparin su yilanlarin basini artik..birak arkasindakileri madem dokunamiyorsun bunlarin kafasini kopart ki arkasindan geleceklere korku sar,aksi taktirde kimsenin korktugu yok..Ne demek yav bir ulke basbakanina kafa tuttmak?
    Cevapla
  • sahici 10 yıl önce Şikayet Et
    sahici. bu vandalları arkasındaki bulmak lazım.KİM? siz izanınızla bulabilirsiniz. şifre taziye mesajların da gizlidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti