Erdoğan'dan çok ilginç Rahmi Koç iddiası!

Bir dönem Fetullah Gülen cemaatinin en önemli isimlerinden olan Latif Erdoğan katıldığı televizyon kanalında Rahmi Koç'un Samanyolu TV'ye ortak olmayı istediğini iddia etti.

Erdoğan'dan çok ilginç Rahmi Koç iddiası!
Erdoğan'dan çok ilginç Rahmi Koç iddiası!
GİRİŞ 19.03.2014 05:32 GÜNCELLEME 19.03.2014 17:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Özel bir televizyon kanalında programa katılan Latif Erdoğan bu ilginç isteği bizzat Fetullah Gülen'in kendisine açıkladığını söyledi. Latif Erdoğan yine çarpıcı açıklamalarını sürdürdü.

GÜLEN'E İHANETİN SONU BAKIN İŞTE BU

Yazar Erdoğan, cemaatteki biat yapılanmasına ilişkin çok çarpıcı ayrıntıları paylaştı. Cemaate ihanet edilmemesi için biat yemini ettirildiğini söyleyen Erdoğan bugünkü yaşananlarda bölünmelerin yavaş olmasının sebebinin de bu olduğunu kaydetti.

GÜLEN YAHUDİLERİ SEVER ONLAR GİBİ DÖVERKEN AĞLAR

Latif Erdoğan "Hocaefendi Yahudileri çok sever o yüzden onlar gibi davranıyor" dedi. Bugün yaşananlara dikkat çeken Erdoğan "yapılanlar Yahudi ahlakıdır. Yahudiler döverken ağlar derler. Bu kadar Yahudileri seversen olacağı budur" diye konuştu.

Latif Erdoğan son olarak ise; ''Gülen'den helallik istemiyorum. Ona hakkımı da helal etmiyorum. Allah onu siyaset için yaratmadı bunu bilsin.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • zinnurtosun 10 yıl önce Şikayet Et
    LATİF BEY. egosunun kurbanı olmuş insanlara karnımız tok.hoca efendiyi tanımak istiyorsanız yanındaki talebelerine sorun,160 ülkedeki okullara sorun,onun ilmine sorun,eserlerine sorun,ardından yerinize oturun,alın maaşınızı sus payı olsun.
    Cevapla
  • Kement 10 yıl önce Şikayet Et
    Koç kimdir Belli değil. Biz kendilerinin Haim Naum denen bir yahudi bölücünün soyundan geldiklerine inanıyoruz. Haim Naum denen şahsiyetinde bu ülkenin özellikle dini imanı üzerinde nasıl oyunlar oynadığını araştırın bulun öğrenin.
    Cevapla
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... çok manidar gülen ve koç'lar, herşey apaçık ortada fitne ele başları bunlar
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    ... KOÇ İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN ONUN GİBİDİR.. O da benden paso olur.
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE KOÇ ORTAK OLSAYDI. cemaat medyasının iç yüzünü önceden anlardık,ama sn koç üzülmesin şu anda tüm kendinin olsa ticari temüller gereği hükümete karşı aydın doğan gurubunun temkinli davranışı gibi yapardı ,oysa şimdi hem koçun her istedini yapıyor hem koçu riske etmiyor, mesela ülker gurubu ile koçun ortaklıklarında da aynı mana aranabilir mi???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!