Ülkücü genç Suriye'de öldü

Gresun Ülkü Ocakları eski Başkanı Suriye'ye çatışmaya gitti yaşamını yitirdi.

Ülkücü genç Suriye'de öldü
Ülkücü genç Suriye'de öldü
GİRİŞ 25.03.2014 09:13 GÜNCELLEME 25.03.2014 09:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Giresun'dan iç savaşın yaşandığı Suriye'ye Özgür Suriye Ordusu'na katılmak için giden bir kişi, girdiği çatışmada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Giresun Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Selami Aynur, iç savaşın yaşandığı Suriye'ye giderek Özgür Suriye Ordusu'na katıldı. Bir süredir Suriye'de olduğu bilinen Selami Aynur'un Halep'te, El Kaide birlikleriyle girdiği çatışmada hayatını kaybettiği belirtildi. Suriye'deki iç savaşta hayatını kaybeden Selami Aynur'un, Türkmen birlikleri tarafından yarın Türkiye'ye getirileceği öğrenildi. Giresun Ülkü Ocakları eski başkanı olan Aynur'un Giresun Üniversitesi İşletme öğrencisi olduğu da edinilen bilgiler arasında.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ziver aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM NİYAZİ. Ne şehittir ne gazi aynen bizim niyazi gibi ... anlamıyorum bu şahıs neyin uğrunda savaşmaya gitmiş yazıklar olsun halen cehalet diz boyu.....
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    Suriye Özgürleşene kadar. Hepimiz orada savaşacağız.. Çok arkadaşımız gitti savaştı.. Bazısı gazi, bazısı şehit oldular.. Ama hepsinin tek amacı vardı Suriyede ilayı Kelimetullahı tesis etmekti.. Allah onlardan Razı Olsun.. Şehadetlerini dergahı izzetinde kabul buyursun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan son dakika Reisi açıklaması! Hamaney 'OHAL' ilan etti iddiası
Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!