Başbakanlık ofisini yakmaya çalıştılar

Geçtiğimiz yıl 1 Haziran'da Başbakanlık ofisini işgal etmeye ve molotofla yakmak isteyen Gezicilerin görüntüleri ortaya çıktı.

Başbakanlık ofisini yakmaya çalıştılar
Başbakanlık ofisini yakmaya çalıştılar
GİRİŞ 31.05.2014 11:04 GÜNCELLEME 31.05.2014 13:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala provakatörler tarafından 'demokrasi hareketi' olarak lanse edilmeye çalışılan Gezi olaylarının gerçek amacı Akşam gazetesinin  elde ettiği görüntülerle bir kez daha kanıtlandı.

KAPIYI KIRIP YAKMAK İSTEDİLER
Hükümeti yıkmaya yönelik kaos planlarının gerçekleştirilmeye çalışıldığı eylemlerin en kritik dönüm noktalarından biri de 1 Haziran günü akşamı saat 20.30’da Dolmabahçe’de sahnelendi. Başbakan’ın çalışma ofisine yönelen örgüt yandaşları önce kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayan marjinal gruplar daha sonra içeriye molotofkokteylleri atarak yangın çıkartmayı denedi.

BAŞBAKANLIK OFİSİ İŞGAL EDİLDİ ALGISI

Başbakan Erdoğan’ın da gündeme getirdiği saldırının kamera kayıtlarında eylemcilerin Başbakanlık ofisinin kapısına kadar dayandığı görülüyor.



Saldırganlar takviyeye gelen polislerce engellenemeseydi, dünya medyasına olaylar, “Başbakanın ofisi işgal edildi” şeklinde yansıtılacaktı. Devlet acziyet içerisinde gösterilecek, bir halk devrimi imajı yaratılmaya çalışılacaktı. İçerideki devlet sırrı niteliğindeki belgeler göstericilerin eline geçecek ve çok sayıda görevli de rehin alınacaktı. 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu haydutları kafalarından vuran olmadımı ?. çünkü bunlara yaşam hakkı tanımıyacaksın !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hükümete operasyon çekme kimin planı!. Gezi olayları ingiltere, avrupa, amerika ve israilin kontrolünde yapılan büyük bir darbe girişimidir. Karanlık güçlerin türkiyedeki ana temsilcisi CHP,dir. Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Bu sözü Necip Fazıl 1956 Adnan Menderes'in iktidar, ChP nin muhalefet olduğu dönemde söylemiştir. Tarihin tekerrürden İbaret olduğunu, dün ne konusuyorsak bugünde üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri konuştuğumuzu, tartıştığımızı bir kez daha tecrübe etmiş oluyoruz şu günlerde. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN,dan kurtulmak için gerekirse ülkenin ateşe verilmesine, yakılıp yıklılmasına, parçalanmasına, ayrıştırılmasına göz yuman hatta ve hatta destek veren partiye CHP denir. bu çok acı bir durum aslında, ülkemizde siyaset kavramının ne kadar yavan ve yanlış uygulandığının kanıtı bunlar Chp benim için bundan ibarettir. böyle düşünmemizin sorumlusu da chp nin kendisidir. yaptıkları, söyledikleri, duruşları, olaylara yaklaşımları ortadır.
    Cevapla
  • orhan gazi demirci 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence . polis buraya dadanan herkese ateş açmalıydı. Kimsiniz siz ya. hayırdır. yapsana beyaz saraya şu hareketleri. ABD o göstericilerin üzerinde yeni ürettiği silahları bile denerdi. bizde hala orantılı müdahaleden bahsediyoruz. polis bunları gerçek silahlarla vurmalıydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı