MHP'li eski başkanın oğlu IŞİD'le savaşıyor

Elazığ’ın Keban İlçesi’nin MHP’li eski belediye başkanı Ramazan Çelik’in oğlu IŞİD’e karşı savaşmak üzere Irak’a gitti.

MHP'li eski başkanın oğlu IŞİD'le savaşıyor
MHP'li eski başkanın oğlu IŞİD'le savaşıyor
GİRİŞ 09.07.2014 18:47 GÜNCELLEME 09.07.2014 18:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, Türkmenler ile birlikte savaş kıyafetli ve elinde silah ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Alparslan Çelik’in babası Ramazan Çelik, oğlu ile gurur duyduğunu belirterek, "Gerekirse ben de gitmeye hazırım" dedi.

1994-1999 ve 2004-2009 yılları arasında 10 yıl Keban Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Ramazan Çelik, oğlunun kendi bilgisi dahilinde Irak’a gittiğini söyledi. Çelik, "40 yıldır Türk ulusu olarak, Bayrak, Turan ülküsü ile yoğrulduk. O da benim oğlum ve 32 yaşında bir insan. Orada kardeşlerimiz darda, vatan, bayrak ve kardeşlik için ölmeyeceksek ne için öleceğiz? Oğlum bana, ’baba ben gidiyorum’ dedi. Ben de ’git’ dedim. Şehit olana kadar savaşacaksın, gerekirse ben de gitmeye hazırım" diye konuştu.

MHP’li Ramazan Çelik, 3’ü kız, 1’i erkek olmak üzere 4 çocuk babası olduğunu ifade ederek, oğlunun bu davranışı nedeniyle kendisiyle gurur duyduğunu kaydetti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • N.AYBARS 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey yorumcular! Olayı bireysel değerlendirin. Arkadaş , bu adamın babası mhp li diye , bu adamın yaptığını yerden yere vurmak asıl ırkçılıktır. Burada İslam yok Türkçülük varmış diyerek içindeki nefreti kusan insanlar var.Nerden biliyorsun İslam için olmadığını.Her cuma hutbesinde hoca diyorki; Allah akrabayı yardım etmeyi emreder , kötülüklerden ve azgınlıklardan sakınmanız için size öğüt verir.Bir insanın akrabasına yardıma koşmasını ırkçılık olarak yorumlayar , asıl bu kişilere nefretini dolaylı olarak yansıtıyor.Hep bir olayın zıttını düşünüyoruz.Allah akrabaya yardım etmeyi emrediyor ama oakraba olmayana yardım etmeyin demiyorki.Tüm müslümanlara yardım edilmeli.Ama bir yakınınıza bir şey olunca ilk sizin ciğeriniz yanar. Soruyorum ıraktaki türkmenler kimi umrunda ; BDP , Suudi A. , Katar , İran , Lübnan vs. Bdp de suriyedeki Kürtler için yüksek tondan haykırıyor değilmi .Peki türkmenler için aynı tonu kullanıyor mu.Ya da kürtlere yandığı kadar yanıyor mu.İnsan kendi akrabasına sahip çıkar ve bunun yaınnda tüm müslümanlar
    Cevapla
  • Alp Tuğrul 9 yıl önce Şikayet Et
    IŞİD sünni değil vahhabidir. IŞİD sünniyat için savaşıyor diyen arkadaşlar! Sünnetin en büyük düşmanı bu adamlardır. Onlara göre yaptığımız her şey şirk. Hacca giden yakınlarımız Efendimiz'in (SAV) kabrinde göz yaşlarına boğulup dua etmek istediklerinde "Hacı şirk şirk" diye engellemeye kalkanlar da bu zihniyettendir. Adamlar bir şekilde Türkiye'ye girse, sen Kur'anı Kerim'i öpüp alnına götürürken ensene tokadı patlatacaklar şirk diye. ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN: Size Işid'in sünni savaşçılardan oluştuğunu kim söyledi, nerede okudunuz?
    Cevapla
  • Bilal YILANCI 9 yıl önce Şikayet Et
    ............ Acımasızca yorum yapmayin her yiğidin harci degil bu olay
    Cevapla
  • ertan tan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn Hüseyin arslan. İşid = Sünnilik anlayışınızı yeniden bir gözden geçirin. İşid, sünni değil İsrail lehine savaşan İslam düşmanlarıdır. İşid'in İslamla değil, İnsanlıkla pek bir bağı yok.
    Cevapla
  • Ruhi Soylu 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkmenleri ölüme terketmek İSLAM MI?. Ey müslüman olduğun söyleyen kardeşlerim Peygamber efendimizin şu hadisi şerifini duymadınız mı: "Eğer kardeşiniz mazlumsa yardım edin, zalimse de yardım edin." sahabe efendilerimiz şaşırmışlar "Ya Rasul Allah mazlumsa yardım edelim onu anladık ta zalimse nasıl yardım edelim?" Peygamberimiz "Ona engel olarak." buyurdular. İslam sana haksız olan ışid sünnidir diye onun yanında dur demiyor, ona engel olmanı emrediyor üstelik bunlada yetinmeyip tekrardan mazlum olan Türkmen kardeşine yardım etmeni de söylüyor. Doğru budur, bizlerin hepimizin haklı ve mazlum olan ve varlık yokluk savaşı veren canının derdindeki Müslüman Türkmen kardeşimizin yanında olması gerekiyor. Allah hepimize izan ve insan nasip etsin, orada fasık ve mürted haricilerle savaşa giden Türkmen ve Milliyetçi kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti