RTE Airport'un logosunu bile hazırladı!

İstanbul'da 3. havalimanın ismi resmi olarak açıklanmadan polemik konusu olmaya devam ediyor.

RTE Airport'un logosunu bile hazırladı!
RTE Airport'un logosunu bile hazırladı!
GİRİŞ 01.09.2014 11:45 GÜNCELLEME 01.09.2014 16:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının isminin RecepTayyip Erdoğan olabileceğini söylemesinin ardından bu haberi duyan bir vatandaş RTE Airport (Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı) isminin markalaşması için 21 Ağustos'ta  Türk Patent Enstitüsü'ne başvurdu.

Kimliği gizlenen vatandaşın RTE Airport için logo bile hazırladığı görüldü.



Prosedüre göre başvurunun ilana çıkmasının ardında 3 aylık itiraz süresinin beklenmesi gerekiyor. Bu süreçte itiraz gelmezse yaklaşık 6 ay içinde Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı'nın ismi markalaşmış olacak ve Resmi Markalar Bülteni'nde yayımlanacak.

DAHA ÖNCE DE ALAN ADI SATIN ALINMIŞTI

RTE Havaalanı'nın adını önceden tahmin ederek rtehavalimani.com'un alan adını internette satın alan Kahramanmaraşlı, 50 bin dolara satışa çıkardı.

Kahramanmaraş’ta, birçok tanınmış kişinin web sitesi alan adını satın alan 56 yaşındaki Fatih Nalbantbaşı, son olarak İstanbul’da yapımı süren 3′üncü havalimanına verileceğini tahmin ettiği ‘rtehavalimani.com’un isim hakkını aldı, 50 bin dolara satışa çıkardı. Nalbantbaşı, Recep Tayyip Erdoğan’ın talep etmesi üzerine isim hakkını kendisine hediye edebileceğini söyledi.

HABER 7 - TÜRKİYE

YORUMLAR 11
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Mega havalimani yerine... 2 veya 3 tane orta buyuklukte havalimani olsaydi..keske
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. SÖZÜN ÖZÜ ŞUU ''''Kıskananlar çatlasın'''' Kıskananlar çatlasın'''' Kıskananlar çatlasın''''' Kıskananlar çatlasın''''
    Cevapla
  • yavuz kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    omer as öyle anlattılar demekle olmaz. 3. Havalimanı ihalesini Cengiz – Limak – Kolin – Mapa - Kalyon Ortak Girişim Grubu, yapıyor Almalar değil git araştır. Velevki bir Alma firması olsa bile almanlar yapıyor anlamına gelmez. Neyse duyumlara göre değil araştırmalara göre yazın şuraya meşgul etmeyin
    Cevapla
  • omer kas 9 yıl önce Şikayet Et
    çağrı. bu hava limanının yapılmasını almanlar istemiyor deniyordu öyle anlatıldı şimdi ise almanlarla ortak yapılıyor muş
    Cevapla
  • selami yolaç 9 yıl önce Şikayet Et
    RTE HAVALİMANİ Mİ? ÇOK İSABETLİ OLUR. Bir kısım medya ve muhalefet marmaray ve 3.üncü boğaz köprüsüne karşı çıktılar. Belki 3.üncü havalimani na destek vererek inatlarından vaz geçerler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!