Bilal Erdoğan ve 95 kişi hakkında takipsizlik

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da bulunduğu 96 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.

Bilal Erdoğan ve 95 kişi hakkında takipsizlik
Bilal Erdoğan ve 95 kişi hakkında takipsizlik
GİRİŞ 01.09.2014 12:09 GÜNCELLEME 01.09.2014 12:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 25 Aralık soruşturması tamamlandı. Soruşturmayı yürüten savcılar İsmail Uçar, İrfan Fidan ve Fuzuli Aydoğan, aralarında Necmettin Bilal Erdoğan ve işadamlarının bulunduğu 96 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.

Takipsizlik kararını veren İstanbul Cumhuriyet Savcıları İsmail Uçar, İrfan Fidan ve Fuzuli Aydoğan şu ifadeleri kullandı: ' Türkiye Cumhuriyet Başbakanı'nın örgüt lideri olarak gösterilmesi ve 'Dönemin Başbakanı' ibaresi kullanmak suretiyle, fezleke düzenlenmesi,  soruşturmayı hazırlayanların hukuki bir soruşturma görünümü altında Türkiye Cumhuriyeti hükümetini cebren ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs ettiklerini ortaya koymaktadır'

YORUMLAR 13
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Halkın seçtiği Hükümeti devirmeye kalkışan Bir avuç Geziciler(Tüm Sol ve alevi kesim)ve tüm islam düşmanları zannetmesinki bize kimse dokunmayacak?...keser sap hikayesi,..herşeyin bir zamanı var?.. ........Ozaman ahir zamandır 2016 ,dan sonraki yıllarda hepsinden,tüm islam düşmanlarından hesap sorulacak? ölenler ise ALLAH,ın hükmünden kurtulamayacak..çünkü malum ahir zaman yıllarına girdik...katil ISİD bunun göstergesidir..Hadis,i şerifi tescillemişlerdir...Ama sonucunda kıyamete kadar Dünya eninde sonunda İslam ile buluşacaktır.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Pareleller,Geziciler zannetmesinki yaptıkları yanına kalacak!!!!!......10 yılda geçse 40 yılda geçse.......keser sap hikayesi gibi bedelini öderler...... ..... ..Türkiyeye hainlik yapanlar insanlara iftira atanların ,...hak!.. peşini bırakmayacak ...(batıl),geziciler,tüm solcular,parelelciler hesap verecekler!!?.
    Cevapla
  • zUBEYDE hANIM 9 yıl önce Şikayet Et
    Hesap. Siziz Arınç Amcanız bile, Reza dışarıya salındığında "vicdanlar kabul etmez" dememiş miydi; paralelle mücadele edin ama hesap da vereceksiniz birgün.
    Cevapla
  • aydınvatandas 9 yıl önce Şikayet Et
    vicdanlar peki?. operasyonu yapan mali şube polisleri de içeri alındı.. herşey tamamdır artık.
    Cevapla
  • omer kas 9 yıl önce Şikayet Et
    osman. fazla güvenmesinler bu kararara hatırlarsanız balyoz ve ergenekon tanıkları ağırlaştırılmış müebbet cezası almışlardı şimdi ise serbestler. yani hiç belli olmaz her şeye hazır olmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!