Avcılar'da çifte facia ucuz atlatılmış

İstanbul Avcılar'da yaşanan üst geçit kazasında büyük bir facinanın ucuz atlatıldığı ortaya çıktı.

Avcılar'da çifte facia ucuz atlatılmış
Avcılar'da çifte facia ucuz atlatılmış
GİRİŞ 03.09.2014 10:24 GÜNCELLEME 03.09.2014 14:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


İstanbul Avcılar E-5 karayolu üzerinde bulunan üst geçite bu sabah saatlerinde çarpan tanker göçüğe yol açtı. Çökme sonrasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevkedildi. Ekipler arama kurtarma ekibini sonlandırırken enkaz kaldırma çalışmaları ise sürüyor.

Bölgeden gelen bilgiler ise çok büyük bir faciadan dönüldüğünü gösteriyor.

Çünkü üst geçite çarpan tankerin yakıt tankeri olmasının yanı sıra bir metrobüsün ise göçüğün altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu bildirildi. Ayrıca E-5'de trafiğin olmaması da can kaybını azalttı.


 

YORUMLAR 3
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya kalabalık bir üst geçide çarpsaydı. Bazı üst geçitler tıklım tıklım insan dolu oluyor.Eğer bu olay onlarda olsa katliam olurdu yetkililer başlarının belaya girmesini istemiyorlarsa bunlara çözüm bulsunlar.
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    o damperin şoförüne müebbet verin. böyle sorumsuzluk olmaz. damperi açık gidiyor. video görüntülerinde net olarak görünüyor.
    Cevapla
  • Tuncay Eser 9 yıl önce Şikayet Et
    tuncay. üst geçite bu tanker nasıl çarpmış hayret. damperi kalkan bir kamyona benzemiyor. diğer durumda bu kamyonun boyu üst geçitin altından geçemeyecek kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Allah geride kalanlara sabır versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek