İzmir'de vandallar market yaktı!

IŞİD'in saldırılarını bahane eden bir grup, yol kapatıp polisle çatışırken cadde üzerinde büyük bir marketi molotofkokteyliyle ateşe verdi.

GİRİŞ 09.10.2014 02:24 GÜNCELLEME 09.10.2014 02:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karabağalar'ın Uzundere semtinde ana caddeyi kapatan bir grup, yola barikatlar kurup polisle çatıştı. Molotofkokteyli ile saldıran grup daha sonra cadde üzerindeki büyük bir marketi ateşe verdi.

İçeride alışveriş yapanların da bulunduğu anda çıkan yangının büyümesi üzerine Hulusi Kaya'ya (59) ait süpermarket itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. İşyeri kullanılamaz hale gelirken, binlerce liralık maddi hasar meydana geldi.



Polis, gösterici grubu TOMA ile dağıtırken yanan markete itfaiye müdahale etti. Market tamamen kullanılmaz hale geldi. Marketin üzerinde bulunan ev ise polis tarafından boşaltılırken yangında yaralanan olmadı. Mahalleli olay çıkaran göstericilere tepki gösterdi.

YORUMLAR 2
  • Baran 9 yıl önce Şikayet Et
    izmir dusmanlarina. Bu nedir arkadas, bu memlekette can ve mal güvenliği kalmadımı? İzmir de Diyarbakır da bu memleketin bir güzide şehridir. Osman isimli arkadaş bölücülük yapmaktadır.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet,den bu yana !. İçimizdeki İNGİLİZLERİN son kalesinden biride İZMİRDİR tıpkı DİYARBAKIR gibi ne kadar KURAN düşmanı varsa hepsi iş başında anlaşılan !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar