2 polisi şehit eden 4 PKK'lı öldürüldü

Bingöl’de 2 polisi şehit eden ve Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'yı yaralayan 4 terörist ve 1 kişi öldürüldü.

2 polisi şehit eden 4 PKK'lı öldürüldü
2 polisi şehit eden 4 PKK'lı öldürüldü
GİRİŞ 10.10.2014 08:20 GÜNCELLEME 10.10.2014 09:37
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere araç içerisinden uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler, Genç ilçe girişinde pusu kuran polislerle çatışmaya girdi.

Genç ilçesi Murat Nehri köprüsü kavşağında pusu kuran polisler, Bingöl'den gelerek Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan teröristlerle karşılaştı. Eylemi yaptıktan sonra Genç ilçesi üzerinden kırsala kaçmaya çalışan teröristler ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 4 terörist ve teröristlerin aracında bulunan 1 kişi ölü olarak ele geçirildi.

2 TERÖRİST SAĞ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ
4 Teröristin öldürüldüğü çatışmada  örgüt üylerinden 2'si ise sağ yakalandı. Sağ yakalanan örgüt mensupları, Bingöl'e getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen örgüt mensupları sorguya alındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 26
  • turgay ilkay 9 yıl önce Şikayet Et
    allahım izan ver. bir allaha inanan insanların gerçek düşmanı görmeyip birbirleriyle uğraşması ne acı.basiret ya rab basiret
    Cevapla
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    kurabiye canavarı. kimse pkk yı şirin göstermiyor .. ama 80 lerdeki sağ sol ayrışmasına benzeyen bir türk kürt ayrışması ve iç karışıklık isteniyor. ne yazık ki paralel medya, ne üdüğü belli medya ve pkk medyası, tavşana kaç, tazıya tut haberleri yapıyorlar. yine ne yazık ki, bu millet bu cemaate yıllarca bu kadar destek verdi ve yazık ki tabanı hala savunuyor, ama pkk için kürtler bir kitleden ibaretse, cemaat derin yönetimi için de cemaat sadece bir kitleden ibaret. bunun ilk kanıtı 17 aralık öncesinde, 2003 mgk sında cemaati bitirmek için alınan, hükümet tarafından hiç uygulanmamış bir kararı daha yeni öğrenmiş gibi , tabanını manipüle etmek için çekinmeden kullanmışlardı. ayrıca cami önlerinde, peygamer efendimizin adı ile chp ye oy istenirken yerel seçimlerde, bugün gördüğünüz üzere chp sizin karşı olduğunuzu idddia ettiğiniz hdp(pkk) ile yanyana ...
    Cevapla
  • rıdvan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    nede . olsa bedduayı hocasından ögrenmiş kimde bu ülkeye zararveriyorsa al bendende okadar
    Cevapla
  • FATMA ÖZBEK 9 yıl önce Şikayet Et
    kurabiye canavarına.... kendileri beddua ettiklerinde göre gülen cemaatindenler... :))) pkk'nın en azından ne olduğu belli ama gülen örgütünün ne olduğu belli değil, içimizdeki düşman!sohbetlerini,kurslarını,kapılarını aşındırdık,kitaplarıyla doldurduk evlerimizi,dergileri,gazeteleri...şimdi hepsi çöpte
    Cevapla
  • Kurabiye Canavarı 9 yıl önce Şikayet Et
    GÜLEN CEMAATİ. Gülen Cemaati PKK'dan tehlikeli diyen arkadaş , Allah sana akıl izan ihsan etsin. Gülen cemaati kaç kişiyi öldürdü? pkk 50.000 KİŞİ ÖLDÜRDÜ. Hangisi tehlikeli ? Gözleri var görmezler , kulakları var duymazlar. Gülen Cemaatini bu kadar da abartmayın. PKK 'yı şirin göstermeye çalışmayın. Yeter artık.PKK Güneydoğuda cemaatin yurtlarını yakıyor hoşunuza mı gidiyor? Eğer gidiyorsa yazıklar olsun size.Allah ıslak eylesin. (Not : Allah ıslah eylesinin bir diğer anlamı da ıslah olmayanları KAHR-U PERİŞAN eylesin'dir.)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"