Cübbeli Ahmet: Gavur PKK güçlense hepimizi keser

Doğu ve Güneydoğu'da patlak veren sokak eylemlerine ilişkin açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca, PKK'yı sert ifadelerle eleştirdi.

GİRİŞ 18.10.2014 11:55 GÜNCELLEME 18.10.2014 12:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet Hoca, sohbetinde son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu'da patlak veren sokak eylemlerine değindi. Cübbeli Ahmet Hoca "Müslüman Kürt evlatlarımız bu örgüt tarafından kıtır kıtır kesiliyor" dedi.

"EN ÇOK KÜRTLER MÜSLÜMAN"

Konuşmasında PKK'ya yönelik sert eleştirilerde bulunan Cübbeli "En çok Kürtler Müslüman, onların içine de gavurlar bunları musallat etti. Gariban Müslümanları perişan ediyorlar. 17 yaşında kurban dağıtan çocuğu öldürdü bunlar. Silahla tarıyorlar, ondan sonra tavandan atıyorlar, bıçak saplıyorlar, araba ile eziyorlar ve anne babası ayağındaki benden tanıyor. Bunlar din düşmanı" şeklinde konuştu.

"BUNLAR GÜÇLENSE HEPİMİZİ BÖYLE KESERLER"

"Bunlar güçlense hepimizi böyle keserler" diyen Cübbeli, "Bunlar din düşmanları. Hey gidi sakalla sarıklı olup da PKK'yı destekleyenler, akıllı olun. Bunlar yönetimi bir ele alsınlar sakalınla birlikte kafasını da kesecekler" dedi.

YORUMLAR 3
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkıyedekı ıslam alımlerının . böyle günlerde , Allah Kuran VatanAyyıldız ıçın tek ses tek yürek olması gerek .. Kıblesız pkk Müslüman Kürdünde Müslüman Türkünde düşmanıdır ....
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun. PKK yıllarca destek gördü müslümanndan müslüman olmayanından. Son bir kaç yılda bunun karşılığını alıyor doğu şehirleri. bugüne kadar PKK ya hayır diye yürüyüş yaptıklarını görmedim.Hep aksi oldu.
    Cevapla
  • özgür 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk. pkk güçlense bizi zor keser,devlet affeder ama millet affetmez.gereğini yaparız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada