Yüksekova'da 3 güvenlik görevlisi şehit oldu

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısında yaralanan 3 güvenlik görevlisi hastanede şehit oldu.

GİRİŞ 25.10.2014 17:45 GÜNCELLEME 28.10.2014 13:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay ilçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Caddenin kalabalık olduğu sırada kimliği belirsiz kişiler, sivil kıyafetli 3 güvenlik görevlisine silahlı saldırıda bulundu. Ağır yaralanan 3 kişi, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Son alınan bilgiye göre 3 asker de şehit oldu.

Saldırının duyulması üzerine çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, eşkali belirlenen saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

VALİDEN AÇIKLAMA

Hakkari Valisi Yakup Canbolat,  şehitlerden 2’inin uzman çavuş, 1’inin de er olduğunu açıkladı. Saldırının, Cengiz Topel Caddesi’ndeki bir iş merkezinin önünde gerçekleştiğini kaydeden Vali Canbolat, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi.

MALZEME ALMAK İÇİN MERKEZE İNMİŞTİ

Şehit askerlerin Harunan Karakolu’nda görevli oldukları ve elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine geldikleri belirtildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 17
  • mustafa mersin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bekir Özeren Psikoloğa görünmeni tavsiye ediyorum.... Oradaki insanların bakışlarından bir fotoğraf karesiyle neler çıkartmışsın neler... Oradaki insanlara değil de senin gibi insan demeye bile imtina edeceğim kafatası içerisinde düşünceleri sıkışmış kalmış bireylere hizmet sunmak abes... Babanın malı ya bu ülke sen bir fotografa bakıp hizmet verip vermemeye karar ver oturduğun yerden... Şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyorum, ocağına ateş düşenlere Allah' tan sabr-ı cemil diliyorum. Ancak hani seçme şansımız yok Allahu Teala' nın işine karışma gibi bir durumumuzda haşa söz konusu değil ama insanız ya nefis diyor ki suçsuz günahsız insanlar yerine kafatascı insanlar ölse bari... Mesela Kobani' de halk tasfiye edildikten sonra nasıl ki iki terör örgütü kaldıysa orada aynı şekilde PKK ile de kafatascılar birbirlerini yeseler bize huzurlu bir ülke kalsa...
    Cevapla
  • Bekir Özeren 9 yıl önce Şikayet Et
    bir şey dikkatimi çekti.. resimdekilerin sağlık ekibinin taşıdığına bakışı oldukça düşmanca. hem düşmanca, hem negatif bir merakla, hem de yardım edin desen kıllarını kıpırdatmayacak şekilde bakıyorlar. böylelerine insanlık hizmeti sunmak bile abes. (şehitlere rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır dilerim.)
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    demek ki icerideki hainler . halen temizlenememis.iceridekileri de bulup cikartmak lazim ki isin asli ortaya ciksin.yoksa kim bilecek 3 Sehidimin de asker oldugunu..
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 9 yıl önce Şikayet Et
    sakin olalım arkadaşlar, Allah büyük. Her şeyde hayır var.... ak partimizi desteklemeye devam, sonuçta ne kadar şanlı olduğumuzu unutmayalım, başımızda alnı secdeye giden Müslümanlar var. Açılıma devam edelim, Allaha şükredelim...CHP nin tuzaklarına düşüp açılıma zarar vermeyelim..dua edelim arkadaşlar Allah büyük...
    Cevapla
  • anton kanton 9 yıl önce Şikayet Et
    kapsama alanı ve analar ağlamayacaktı. sahi çözüm sürecinin kapsama kriteleri nelerdir neyi iöeriyor bu teksas variler de bu alana dahil midir. yoksa bi şeyler mi karıştı acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto