Hakkari Valiliği: Saldırının failleri yakalandı

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde 3 askerin şehit edilmesi ile ilgili yeni gelişmelerin yaşandığını açıkladı.

Hakkari Valiliği: Saldırının failleri yakalandı
Hakkari Valiliği: Saldırının failleri yakalandı
GİRİŞ 27.10.2014 13:45 GÜNCELLEME 27.10.2014 13:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hakkari Valiliği gözaltına alınan 3 kişi ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamaya göre saldırganlardan biri Bodrum'da diğerleri ise Yüksekova'da yakalandı. 

Hakkari Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Yüksekova İlçesi Cengiz Topel Caddesi’nde 19.07.2014 günü saat 16.00 sıralarında Zağros İş Merkezi önünde Uzman Çavuş K.U. isimli askeri personelin yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanması olayı ile ilgili E.A. isimli şahıs ise Bodrum/Muğla’da gözaltına alındı. 25.10.2014 günü saat 15.45 sıralarında Lavaş isimli iş merkezi yanında 3 askerimizin kimliği belirsiz terör örgütü mensuplarınca şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak 27.10.2014 günü sabah erken saatlerde İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan operasyon sonucu 1. olayın faili, ikinci olayın da faili olduğu değerlendirilen K.T. isimli şahıs Yüksekova ilçesinde, 1. olayın faili E.A. isimli şahıs ise Bodrum/Muğla’da, ayrıca olaylarla ilgili O.C. isimli şahıs Yüksekova ilçesinde gözaltına alınmış olup, konu ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir” denildi.

YORUMLAR 8
  • kenan korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Adelet Gereğini Yapacaktır. bence bakıp beslemek yerine idam şart... suçsuz insanları sokak ortasında şehit etmenin bedelini misli ile ödemeli vatan hainleri...
    Cevapla
  • salih ince 9 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanmalarına sevinemiyoruz.. Yakalanmalarına sevinemiyoruz çünkü bu haince saldırıyı yapanlar yakalanınca cezaları kesilmiyor. Bunların cezaları kısastır. Kana kan dişe diş hatta askerleri şehit ettikleri için direk ölümdür... Bu hainleri şu anki adalet sistemi ile cezalandıramazsınız. Önce İdam gelsin sonra şehit ailelerinin hükümlerine göre bu hainler cezalandırılsın işte allah'ın adaleti budur.
    Cevapla
  • EVLÂDI OSMANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Aşkınaa. bırakın milletin eline şunları bi linç edelim ders olsun yemin ediyorum sokakta leşini bulamazlar
    Cevapla
  • Hasan Ellialtı 9 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart... En kötüsüde bu yaratıkların asılacak yerde vergilerimizle beslenmesi.
    Cevapla
  • Ahmet Eyüp Gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum. çünkü ortaya suçlu olarak lanse edilen kişi ve kişiler yem gerçek katilerde dışarda ama şu da var ki bu yemlerde kansız onlara yardım ettikleri için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi