İstanbul'da lüks otomobilde infaz

Sarıyer'de lüks marka otomobiliyle trafik ışıklarında yavaşlayan Ali Akgün, arkadan gelen araçtan inen 2 kişi tarafından vuruldu.

GİRİŞ 24.12.2014 15:29 GÜNCELLEME 24.12.2014 15:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Sarıyer'de kırmızı ışıkta bekleyen lüks otomobile, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Sarıyer'de lüks aracıyla trafik ışıklarında yavaşlayan Ali Ekber Akgün, arkadan gelen araçtan inen 2 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Otomobil sürücüsü Akgün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken saldırganlar geldikleri araçla kayıplara karıştı.

KIRMIZI IŞIKTA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay İstinye Bayırı Caddesi'nde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 34 SEN 22 plakalı lüks otomobil sürücüsü Ali Ekber Akgün, kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Burada bekleyen başka bir otomobilden inen şahıs ya da şahıslar, Akgün'e ateş etmeye başladı. Saldırının ardından şüpheli şahıslar, geldikleri otomobille hızla uzaklaştı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Kanlar içinde aracının içine yığılan Akgün'ün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı şahıs için olay yerine ambulans çağrıldı. Ambulansla İstinye Devlet Hatanesi'ne kaldırılan Akgün, hayatını kaybetti. Saldırı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Güvenlik şeridi çeken polisler, olay yerinde incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarının da ifadelerine başvuran polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"CAMA SİLAHI DAYADI BİR ŞARJÖR BOŞALTTI"

Olay yerinde bekleyen görgü tanıkları ise "Silah seslerini duyar duymaz olay yerine geldik. Arkadaşlar camı kırdı yaralıya müdahale etmek için. Bizim duyduğumuza göre geldi cama silahı dayadı bir şarjör boşalttı gitti" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Erol 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahıs Hollandada tetıkçilikten aranıyordu. Mafya hesaplaşması.
    Cevapla
  • garip 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar artık yargıya güvenmiyorlar.Kendi yargısını oluşturuyorlar.Allah sonumuzu hayırlı eylesin
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    yargıyla ne alaka şimdi. konu ne önce onu bilmek lazım
    Cevapla
  • kolay 9 yıl önce Şikayet Et
    birileri infaz emri vermiş birileride uygulamış.
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Suç oranı inanılmaz yüksek. Cezalar caydırıcı değil. Kimse artık polisten korkmuyor. Rahatlıkla uyuşturucu ticareti yapabiliyor, istedikleri insanları gasp edebiliyorlar. Ülke iyice çöplüğe döndü. 5 TL için adam bıçaklıyorlar. Sokak köşelerinde saçma sapan giyinmiş, yüksek sesle konuşan, ellerinde tesbih olan insanlardan tiskiniyorum.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi biz kullarına acı ve son nefesimizde "Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü" demeyi nasip eyle Amin !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!