Jandarmaya pusu : 1 şehit, 1 yaralı

Cinayetin zanlısını yakalamak üzere tespit edilen bölgeye giden jandarma ekipleri, pusu kuran zanlının silahlı saldırıya uğradı.

Jandarmaya pusu : 1 şehit, 1 yaralı
Jandarmaya pusu : 1 şehit, 1 yaralı
GİRİŞ 28.01.2015 21:00 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:37
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, kayınpederini öldürmek, kayınbiraderini ve eşini yaralamak suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan H.T'nin Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak Mahallesi'nde olduğu bilgisi üzerine jandarma ekipleri bölgeye gitti.

Olay yerine giden Jandarma Astsubay Emre Günalan ile Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel, H.T'nin ateş açması üzerine yaralandı.

Kolundan yaralanan Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel, askeri helikopterle Adnan Menderes Üniversite Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yüksel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından bir süre kendisine ulaşılamayan Jandarma Astsubay Günalan'ın cenazesi ise Aydın il sınırında, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Hamamköy Mahallesi'nin Çakmaklıardı mevkinde bulundu.

Olayın ardından kaçan zanlı H.T'nin yakalanması çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR 22
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    allah gani gani rahmet etsin sehit kardesimize tek anlam vermediyim bu kadar acemice operasiyon olurmu hic elin kolun sallaya sallaya gidilirmi hic bende bir suru opersyonlara katildim herseyden once can guvenliydir bir opersyonda yakalamaya gitiyiniz eli kanli katil heran eliniz tetikte olmasi gerekmezmiydi kardeslerim haberlerde okuduguma gore sadece iki kisiylemi operasyona gidildi nasil oluyor 3 saat sonra askerimize ulasiliyor asker ve polis karseslerim biraz daha dikatli olun cunku siz bizim karselerimizsiniz allah yardimciniz olsun ve allah sizleri korusun karselerim
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bunu meydan da asmiyacaksinda ne yapacaksin?
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    o adam neden dışarıda zaten
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber verilirken sanki şehir merkezindeki bir mahallede geçmiş gibi verilmiş, Eğrikavak denilen mahalle değil dağların içinde bir yayla köyüdür. Aydın şehir merkezine yaklaşık 45 km mesafede. Bu gibi bir olay sonrası kaçmanın kolay olduğu bir arazi. Ölen görevliye Allah rahmet eylesin, bulunduğu yer çok ters, sanki kaçanı takipe gitmiş gibi görünüyor, yaralanıp hastaneye gidilecek yön değil Ödemiş yönü.
    Cevapla
  • samii 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu adamı yaralı ele geçirirler birde devlete sağlık masrafı çıkarırlar, bulunduğu yerde gebertmek varken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı