Sahte KJ'lerle TRT'ye saldırı

Önceki gün Erdoğan'ın TRT Haber'de katıldığı canlı yayın programındaki KJ, sosyal medyadaki paralel şahıslar tarafından montajlandı.

Sahte KJ'lerle TRT'ye saldırı
Sahte KJ'lerle TRT'ye saldırı
GİRİŞ 31.01.2015 13:22 GÜNCELLEME 31.01.2015 13:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

30 Mart ve 10 Ağustos seçimleri öncesinde, seçim sonucunu etkilemeye yönelik montaj kasetleri ve görüntüleri sosyal medya üzerinden internete servis edilmişti. 7 Haziran'da yapılacak olan 2015 genel seçimlerini etkilemeye yönelik montaj çalışmaları yeniden hız kazandı. 

Önceki gün TRT Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı. Erdoğan yaklaşık 2 saat kaldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmalarından seçilen başlıklar TRT Haber ekranlarında KJ'ye yazılarak izleyicilere sunuldu.

Paralel yapının sosyal medya hesapları Erdoğan canlı yayınındaki KJ'yi değiştirerek internette yaygara koparmaya çalıştı.

KJ'Yİ DEĞİŞTİRDİLER

Orjinalinde "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını cevaplıyor" şeklinde yazılan KJ montajlandı ve şu ifadeler yazıldı: Gazeteciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sorularını soruyorlar..

ZAMAN HABER YAPTI

 Zaman gazetesi ise bu montajlı fotoğrafları haberleştirdi, sitesinden okuruna sundu.

Zaman'ın haberinde montajlı fotoğraf kullanılırken, "sosyal medyada akşamın konusu bu oldu" vurgusu yapıldı. İşte Zaman'ın montajlı görüntü üzerine yaptığı o haber:

YORUMLAR 15
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    montajda sınır yok
    Cevapla
  • Süleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    Be akıl fukarası (hakaret değil, akıl yürütme ve düşünebilme yetisinin eksikliği anlamında) malum yapı avaneleri! Velevki öyle yazsa bile bu ya sehvendir ya da TRT içindeki paralelden kaynaklıdır. Herkesi Zaman'da yazan, Samanyolu'nda soru soran gibi mi zannettinizellerine tutulanı okusunlar... Koca yargıçlar malum adrese ne karar verelim diye soruyorlarmış ya... Tövbe ya... Bir de bir çok durumu kendimiz yakinen bilmesek, şahit olmasak eh kandırılabiliriz diycez, biliyoruz yakinen ne haltların karıştırıldığını, karşınıza Allah bir Kasımpaşalı çıkardı da ülke çok şükür karışmadı... Önce bi dürüst olun, yolsuzluk diyip duranlar aynaya baksın da inandırıcılıkları var mı bir düşünsünler...
    Cevapla
  • Cemaat 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir arkadaş anlattı bu mevkide adı geçen kanalda çalışan arkadaşı oratya cemaatten abisi yerleştirmiş o arkadaş her ay maaşından belli bir kısmını cemaate aktarıyor. Bu adamlardan her şey beklenir cemaatin holdingi olursa gerisini sen düşün. Her yazıyı yazarlar asarlar keserler bunlar cemaat olamaz .
    Cevapla
  • TRT zede 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere TRT kime niye hizmet ediyor? Benim faturalara yansıyan TRT payı en az kayıp kaçak bedeli kadar haksız kazanç. TRT kime hizmet ediyorsa parasını da ondan alsın. Hakkımı haram ediyorum hem de sonuna kadar.
    Cevapla
  • İsmail Coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    Fitneciler, fitne tohumlarını atmaktan hiç bir zaman geri durmayacaklardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'