Bursa'da stadyumdaki vinç devrildi: 1 ölü

Bursa'da stadyum inşaatında kullanılan vinç, lodos nedeniyle Bursa-İzmir karayoluna devrildi. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 01.02.2015 09:05 GÜNCELLEME 01.02.2015 16:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursa'da iki gündür devam eden kuvvetli lodos nedeniyle, yeni stadyum inşaatında kullanılan vincin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı,  bir kişi de hayatını kaybetti. 
 
Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden  Timsah Arena Stadı'nın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde şiddetli  lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki taksinin  üzerine devrildi. 
 
Kazada, sürücü Fatih Demirkıran (28) ile takside bulunan Kübra A.  yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleriyle Çekirge  Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan sürücü Demirkıran, müdahaleye  rağmen hayatını kaybetti. 
 
Bu arada Bursa-İzmir karayolu çift yönlü trafiğe kapanırken, karayolu  üzerinde hattı bulunan hafif raylı sistem Bursaray'ın tellerinin kopması sonucu  bazı seferler de iptal edildi. 

İŞTE VİNCİN DEVRİLME ANI:

PARÇALARA AYRILARAK KALDIRILDI

Bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olan vinç, oksijen kaynağı ve iş makineleriyle parçalara ayrıldı.

Çift yönlü olarak trafiğe kapanan karayolu, yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından vincin kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Bu arada, vincin devrilmesi sonucu yolda oluşan çatlakları ve kırıkları Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğuk asfalt dökerek kapattı.

YORUMLAR 5
  • Aziz 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeterli agirlik konulsa devrilmez
    Cevapla
  • nasiliz 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet nasılsak öyle yönetiliriz şüphesiz ama ruzgarın esmesi vincin devrilmesi ile alakasınıda bi aciklasan da bizde faydalansak dehandan
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bu felaketler bizler için uyarı olsa gerek.nasılsanız öyle yönetilrsiniz
    Cevapla
  • ahmet kendini yokla 9 yıl önce Şikayet Et
    senin mantığınla bakarsak şöyle diyebiliriz: "En büyük felaketi, paralel yaşıyor. Demek ki bu felakete layıklar."
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    yani demek kendinin bozuklu olduğunu kabul ediyorsun keh keh..burada sadece uyarıları dikkate alıp tedbir almayan inşaat yetkilisinin tedbirsizliği söz konusu..yapılması gereken vincin halatlarını gevşetip aşağı salmakatı,kurulum aşamasına getirmekti..herşeyi de çıkarlarınıza bağlamayın komik oluyorsunuz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü