Özgecan üzerinden vurguna kalkıştılar

Dolandırıcılar, Özgecan'a yardım adıyla internette açtıkları hesaplarla vurgun yapmaya kalkıştı. Aile ise çağrısını tekrarladı.

Özgecan üzerinden vurguna kalkıştılar
Özgecan üzerinden vurguna kalkıştılar
GİRİŞ 10.03.2015 06:20 GÜNCELLEME 10.03.2015 06:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye, Mersin'de vahşice öldürülüp yakılan üniversiteli Özgecan Aslan'a ağladı. Günlerce onun için yürüyüşler yapıldı, şiddet kınandı. Hatta önceki günkü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de Özgecan, simge olarak anıldı.

Türkiye'yi birbirine kenetleyen Özgecan için insanlar aileye maddi destekte bulunmak istedi. Ancak, "Bir Özge varmış, bir Özge yokmuş. Sevgi geldi saygı geldi cihana, biz yarattık dediler. Bizler sevmesini saymasını öğretmeye geldik cihana" diye yaptığı konuşmasıyla herkese ders veren gözü yaşlı baba Mehmet Aslan, yine büyüklüğünü gösterdi.

Yapılacak yardımları, şiddete eğilimli kişilerin eğitilmesine yönelik bir rehabilitasyon merkezi kurulması amacıyla değerlendirme kararı aldıklarını açıkladı. Hemen ardından, bankalarda yasal olarak TL, Euro ve Dolar hesabı açıldı. Fakat, aradan uzun süre geçmesine rağmen, yardım kampanyasına yapılan bağışlar, istenilen seviyeye ulaşmadı.
 
SAHTE HESAP AÇTILAR
 
Tam bu sırada yapılan araştırmada, internet aracılığı ile birçok sahte hesap açıldığı ortaya çıktı. Kan emici dolandırıcılar, Özgecan'ın adını kullanarak para toplamaya başladı. Kızının hayalini gerçekleştirmek için kampanya düzenlenmesini şartlı olarak kabul eden baba Aslan, sahtekarlık olayını öğrenince çok şaşırdı. Bir kez daha yıkıldı. Amca Yaşasın Aslan, "Önüne gelen bir Özgecan sitesi açmaya başladı, kredi kartıyla bağış toplamaya başladı. Devlet kontrolünde tek bir hesap var. Bu hesap dışında açılmış internet sitemiz yoktur" diye konuştu. Başka hesaplara para yatırılmamasını anlattı.

YORUMLAR 13
  • osman 10 yıl önce Şikayet Et
    e yine 'büyüklügünü' göstersin madem neden kiziyor?
    Cevapla
  • Cebel 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadar Sulandırırsanız Olacağı Budur.
    Cevapla
  • vijdan olsaydı 10 yıl önce Şikayet Et
    hırsızda arsızda dolandırıcı vs'de vijdan mı arıyorsunuz ki! hangi vijdanı. zaten onlarda kıl kadar vijdan olsa ne hırsızlık ne dolandırıcılık ne de başka birşey olmazdı. milletin parasına talipsen o zaman bunlara dikkat edeceksin. yoksa kaş yapayım derken göz çıkartırsın. bu da senin iyi düşünmediğini göstermez mi?
    Cevapla
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Yılmaz bey! Cümle başında ve noktadan sonra büyük harf kullanılır. "Söyleyim" yazım yanlışıdır. Doğrusu ise "söyleyeyim" şeklinde olmalıdır. "O kadar" ifadesinden sonra ünlem işareti (!) kullanmanız gerekirdi. Teknoloji sürçü lisana sebep olmuşsa adama neden cahil diyorsunuz? Türkçe gülüyorum size: :)))))
    Cevapla
  • mustafa yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    hahaha bende güleyim de boşa gitmesin:)))
    Cevapla
  • yorum yapanlar okusaniza 10 yıl önce Şikayet Et
    Yapilacak bagislarla ozgecanin katili gibilerin azalmasi icin rehabilitasyon merkezi kuracaklarini soylemisler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'da rejim çökerse ne olur? Hangi senaryolar masada?
Kim sinyali verdi! Savaşın seyrini değiştirecek füze: ‘İhtiyaç olursa destek veririz’