Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Çatalpınar ilçesinde bulunan mezarlıkların bakım ve temizleme çalışmalarına başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları
Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları
GİRİŞ 01.04.2015 13:06 GÜNCELLEME 01.04.2015 13:06

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe denetimindeki ekipler, ilçenin Göller, Elmaköy, Terimli, Hasan ve Beren mahalle mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışmaları yaptı.

İlçedeki tüm mezarlıkların düzenli olarak bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini belirten Türe, “Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesildi. Ayrıca mezarlık duvarları boyandı, vatandaşın dinlenmesi için konulan banklar ve mezarlıklar içinde yer alan çeşmelerin de onarım ve tamiratları yapıldı" dedi.

Vatandaşın yapılan çalışmalar ile daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Türe, “Ekiplerimiz, mezarlıklarda belirli zaman aralıklarla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapmaktadır. Mezarlıklarımızı bahar öncesinde güzel bir şekilde temizlemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıklarımızı yeniden elden geçirdik. Çalışmalarımızı tamamladık sayılır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez