Nevşin Mengü 'Terör saldırısı' diyemedi

CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü İstanbul Emniyeti'ne düzenlenen terör saldırısının haberini verirken 'Terör saldırısı' diyemedi.

GİRİŞ 01.04.2015 18:56 GÜNCELLEME 02.04.2015 07:53
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

CNN Türk Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısı canlı aktarırken 'Terör saldırısı demeyelim' dedi.

Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı düzenlendi. Güvenlik görevlilerinin karşılık verdiği olayda bir kadın terörist ölü olarak ele geçirildi.

YORUMLAR 230
  • gökmen 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun türkiyede yaşıyo kimlik tc ama kadın kendinin kim oldugunu bilmiyo allah ıslah etsin topragın altıda var
    Cevapla
  • SABIR 8 yıl önce Şikayet Et
    Ercan Apo ya terörist diyemiyor diyorsun. YALAN hangi ülkede yaşıyorsun.
    Cevapla
  • real 8 yıl önce Şikayet Et
    kim ne olursa olsun yanlışıyla satılmışlılıyla emir aldığı veya teslim olduğu dış güçlerin veya iç dinamiklerin talimatıyla oluşan durum bundan başka birşey değilidir. muhim olan bu emiri veren bu kuklaları kullanan güçe bir şekilde ulaşılıp gerekli dersi vermek kuklarada hukuki her türlü cezayı uygulayabilmektir. sonuç itibariyle güçlü bir türkiye istikrarlı bir türkiyeye tahammül edilememektedir bu bilinçle her türlü hamleyi sezinleyecek beyinleri harekete gecirip gerekenin bir an önce yapılmasıdır.
    Cevapla
  • apehell 8 yıl önce Şikayet Et
    terör demeyelim ne diyelim... eli maskeli bu grup abd adliyesine girseydei!! bakın bu ihtimali bile değerlendiremiyoruz. Anında gebertilir bunlar... terörün tanımını kendinize göre yaparsanız bazı avukatlar çıkar beğenmediği savcıyı görevden aldıramazsa gider birilerini kiralar örgüt süsü de verir, cübbesini de giydirir eline silahını da verr adamı öldürtür. başına yıldızlı asker şapkası giyen bir avukattan her şey bekleriz, bunları bir de baro başkanlığı gibi görevlere getiriyorlar sa iki kere düşünmek gerek... sadece maskeli değil cübbeli terörsitler de var işin içinde... bu kadıncağızda tv de eğip büküyor...
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir hükümet görevlisi apo ya terörist diyemiyor. hiçbiriniz bi hükümet yetkilisini eleştirebiliyormusunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer