Özgecan'ın katili öldü iddiası yalanlandı

Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürüldüğüne yönelik haberler cezaevi yönetimince yalanlandı.

Özgecan'ın katili öldü iddiası yalanlandı
Özgecan'ın katili öldü iddiası yalanlandı
GİRİŞ 05.04.2015 19:00 GÜNCELLEME 05.04.2015 19:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mersin'de feci şekilde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ölümünden sorumlu  Suphi Altındöken'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada gün boyunca "Özgecan'ın katili cezaevinde öldürüldü" mesajı paylaşıldı. Cezaevi yönetiminden yapılan açıklamada bu bilginin gerçekleri yansıtmadığı belirtildi. 

Mersin'de 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ı minibüsün içinde vahşice katlederek öldüren Suphi Altındöken'in, tutuklu bulunduğu Gaziantep Ceza ve Tutukevi'ndeki hücresinde ölü olarak bulunduğu iddiası sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Sosyal medyada bir anda hızla yayılmaya başlayan bu haber Gaziantep Ceza ve Tutukevi yönetimi tarafından yalanlandı. 

YORUMLAR 12
  • selam 9 yıl önce Şikayet Et
    Adalet rumuzlu vatandas; sende zeka problemi mi var. Kanunsuzluk rumuzlu arkadas pkk diyor. Hani su marksist, leninist İslam dusmani teror orgutunden ve bebek katili, ogretmen, muhendis katillerinden bahsediyor. Hic bir cumlesinde kürt kelimesi gecmiyor. Haaaaa sen de İslam dusmani isen kürtlerin arkasina saklanma erkek ol mert ol.
    Cevapla
  • akilsizlar 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlis yapilmis eger oldurulduyse, gonderin isid de birde baska kimlik verin savassin hic yokdan ise yarasin. turkiye hapisteki insnalri cikartip bazilarini kiprisa bazilarini maogalistana bazilarida suriye gondermeli hic yokdan bir ise yarasinlar, binlerce insan hapiste bosuna oluyor
    Cevapla
  • ccc 9 yıl önce Şikayet Et
    her insan bi şekilde isteyerek yada istemeyerek suc işleyebilir cezaevindekilerinde senin gibi insan olduğunu unutma senin cezaevine girmeyeceğinin garantisi varmı?? bu kadar sadist olma emi akılsızzzz
    Cevapla
  • kol kol 9 yıl önce Şikayet Et
    bundan dışarda çok var.
    Cevapla
  • kanusuzluk 9 yıl önce Şikayet Et
    cavciyi vuran katiller icerden cikiyor daha once polisi oldurme olayinada karismis,ama eger sag yakalnsaydilar yinede icerde hapis yatacaklardi ama bogle duzensizlik olmaz herkese esit davranilmali bunu icerde olduruyorsan pkk lilarida ve dhkp lileride oldurmelisin icerde
    Cevapla
  • farketmez 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet misin nesin arkadaş ne diyor pkk lıları ve dhkpc lileri diyor dikkatli okursan kürtlere birşey dediği yok ama belli ki sende terör yandaşısın zoruna gitmiş..
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    siz faşist kürt düşmanları siz özgecanın katilinden öldürülmeyi daha çok hakediyorsunuz
    Cevapla
  • esitlik yok 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir ya bogle oldurmeler suclari ulkede cinayetleri durdurmuyor bence mahkemeye cikarken cok kotu sekilde dovulmeliydi mahkemeye ogle cikmaliydi, gizlice oldurmeler bence yanlis abdullah ocalan binlerce insanin katili kardesinde daha kimler. ama bir kisi oldursen icerde olduruluyorsun yanlis demokrasi le yonetilen bir ulkeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor