HDP seçim aracında Kılıçdaroğlu bayrağı

Gaziantep'te çekilen fotoğrafta, HDP'nin seçim aracında dalgalandırılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayrağı dikkat çekti.

HDP seçim aracında Kılıçdaroğlu bayrağı
HDP seçim aracında Kılıçdaroğlu bayrağı
GİRİŞ 25.05.2015 00:22 GÜNCELLEME 25.05.2015 07:29
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

7 Haziran seçimlerine az bir süre kala Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bazı CHP'lilerin HDP için oy istediği iddia edilmişti.

Her ne kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gizlemeye çalışsa da her gün CHP'nin HDP ile kol kola fotoğrafları geliyor.

Ne zaman çekildiği belli olmayan fakat sosyal medyada bugün paylaşılan Gaziantep'te çekilen fotoğrafta, HDP'nin seçim aracında dalgalanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin yer aldığı bayrak dikkat çekti.

KAYNAK: DETAİLHABER.COM
YORUMLAR 48
  • fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normaldir. Iki ayonce molotofu silah sayip molotoflu teroristleri cezalcezalandırma icin yasaya karşı. Pkk chp mhp bir olup hemde TBMMinde. Birlik olmamislarmiydi. Sasirmadim.. Dhkpc yide kinayamadilar. Ne chp ne mhp ne hdp kinamadi. Unutmadik oyun icinde oyun. Fitne icinde fitne.
    Cevapla
  • lefter 8 yıl önce Şikayet Et
    Kirli ittifak.
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye sasirdinizki!!! chp-bdp-mhp ücüde bir hic bir farklari yok akpye karsi savasan hacli cenahi gibiler
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan...o na kurulan bunca tuzağa rağmen bugün devletin başkanıdır...hala anlamadınız mı? Allah(c.c) size destek vermişse sizi kim engelleyebilir? bu ülke neye layıksa Allah(c.c) onu nasip edecektir...huzur isteyen varsa huzur bulacak,bela isteyen varsa belasını bulacak...ama sonuçta ne olursa olsun ülke halkı ve yurdumuza olan olacak...bu arada anlaşılan bazılarına 12 senelik huzur batıyor...eh kendi düşen ağlamaz.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sivaslı alevinin biri diyor ki, alevi olduğumuz için oyumuz kılıçdaroğluna ama akp nin iktidar olmasını isteriz çünkü bunlar icraat yapmaz! Olayın özeti bu. Toplumu bölüyor diye suçlayanlar topumu bölüp üzerinden oy devşiriyorlar. Bunlar icraata kafa yormak yerine daha usta nasıl yalan söylerize kafa yoruyorlar. Bunların abileri de böyle ama onlar icraat da yaptıkları için !şimdilik! tutunuyorlar. Vade dolacak ama yakında inşallah toptan çöğe gidecekler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…