"DAEŞ üyesi" olduğu iddiasıyla öldürüldü

Gaziosmanpaşa'da, PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyeleri, DAEŞ üyesi olduğu gerekçesiyle 45 yaşındaki Mürsel Gül'ü öldürdü.

"DAEŞ üyesi" olduğu iddiasıyla öldürüldü
"DAEŞ üyesi" olduğu iddiasıyla öldürüldü
GİRİŞ 22.07.2015 21:57 GÜNCELLEME 23.07.2015 08:51
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, YDG/H üyesi bir grup, dün akşam Karayolları Mahallesi'ndeki evine giden Mürsel Gül'e silahlı saldırıda bulundu. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Gül, olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüphelilerin, marketlere temizlik malzemesi satan sakallı Mürsel Gül'ü, terör örgütü DAEŞ üyesi olduğu iddiasıyla öldürdüğü öğrenildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, olaya ilişkin soruşturma başlattı. Şüphelilerin kimliğini belirleme çalışmaları sürüyor.

Emniyet yetkilileri, saldırıyı YDG/H'nin üstlendiğini ve Mürsel Gül'ün DAEŞ'le bir bağlantısının bulunamadığını belirtti.

Öte yandan YDG/H üyelerinin bir süre önce de aynı mahalledeki telefon bayisine sakallı bir çalışanı bulunduğu gerekçesiyle silahlı saldırıda bulunduğu, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 57
  • Boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşını koruyamadın. Kanını yerde bırakırsan vebaldir. Devlet Büyüklüğünü gösterecek. 3-5 it bu memleketi Osmanlı Yıkılış zamanına döndüremez. Cumhurbaşkanı'ndan açıklama ve icraat bekliyoruz. Arkasında milyonlar var. Sadece işaret versin yeter.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    eskiden islam düşmanlıkları az da olsa gizliydi. şimdi deaş mıdır ne karın ağrısıysa onu bahane ederek alenen saldırıyorlar müslümanlara.
    Cevapla
  • Sinha 8 yıl önce Şikayet Et
    tamam bizde su sıkarız olur biter...
    Cevapla
  • uyan musluman 8 yıl önce Şikayet Et
    halki musluman bir ulkede sunnet olan sakali yuzunden masum insanlar oluyor.Daes'inizinden pkknizinda ydgnizinde size destek verenlerinde ALLAH belasini versin.Dusun artik insanlarin yakasindan.
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafirlerin sonu yakındır Allah'ın izniyle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir