Bağcılar'da canlı bomba ölü ele geçirildi

İstanbul Bağcılar Yenimahalle Bülbül Sokak'taki bir adreste çıkan çatışmada canlı bomba eylemi hazırlığındaki bir kadın öldürüldü.

GİRİŞ 24.07.2015 11:47 GÜNCELLEME 24.07.2015 11:49
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yapılan terör örgütlerine yönelik operasyon kapsamında Bağcılar'da polisle çatışma giren DHKP/C üyesi bir kadın öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürütülen eş zamanlı operasyon kapsamında, Bağcılar Yeni Mahalle Bülbül Sokak'taki bir adrese baskın düzenledi. Kapı önünde konum alan ve eve girmeye hazırlanan Özel Harekat polislerine içeriden ateş açıldı.

Kısa süreli çatışma sonrası terör örgütü DHKP/C üyesi olduğu tespit edilen bir kadının öldürüldüğü ve saldırıda kullandığı silahının ele geçirildiği öğrenildi.

CANLI BOMBA EYLEMİ HAZIRLIĞINDAYDI 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Bağcılar’da polis ekipleriyle girdiği çatışmada hayatını kaybeden şüpheli G. Ö.’nün "canlı bomba" eylemi hazırlığında olduğu iddiasıyla arandığını belirtildi.

YORUMLAR 52
  • Büşra 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sana sığınıyoruz
    Cevapla
  • ersin 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlete verdiğim vergi helal olsun canlı köpek yakalamayin
    Cevapla
  • babaali 8 yıl önce Şikayet Et
    bir daha dıyeyım üç koldan üç cephede savaşacaksın kuzey ırak surıye ve bu mılıtanların yetıştırıldiği yunanistan üçüne eş zamanlı bombardıman kımyasal israile kımse bir şey dıyormu bire bin israilde gazetecı cumhurreise karşımı geldi infaz deneyin altı ayda terör paralel anarsi kalmaz
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    O kadar operasyonda bir tek kişi öldürülmüş birde avukatları infaz diyor silahla ateş edeceğine teslim olsaydı ülkede silah sıkmak normal bir olay mı neden silah sıkıyor polise
    Cevapla
  • derviş 8 yıl önce Şikayet Et
    chpli ve hdp li vekiller orda değilmiydiler hayrettt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar