Aydın'dan kısa kısa

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu, Kuşadası’nda Ayşe Arman’la “Kendi Rüzgarını Keşfet” adlı  söyleşi düzenledi.

Aydın'dan kısa kısa
Aydın'dan kısa kısa
GİRİŞ 14.08.2015 12:57 GÜNCELLEME 14.08.2015 13:09

Kuşadası'ndaki bir otelde yapılan söyleşiye içinde gıda ürünleri, giysiler, kızının ders kitapları, dizüstü bilgisayarın bulunduğu bavulla gelen yazar Ayşe Arman, kadının kariyer ve anneliği bir arada yürüttüğünü anlattı.

Yaşamından anılar aktaran Arman, "kadının gücü", "çalışan anne olmak", "annelik ve kariyer" gibi konulara değindi.  Arman, Türkiye'de her şeyin kadından beklendiğini, bu nedenle kadınların çok güçlü olmaları gerektiğini söyledi.

 

- Efeler Belediyesi mezarları numaralandırıyor

Efeler Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ilçede bulunan 120 mezarlıkta, işlemlerinin daha düzenli yapılabilmesi için çalışma başlattı.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, konuyla ilgiyi yaptığı açıklamada, Aydın’ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından köy ve beldelerin mahalle olarak belediyelere bağlandığını ve sorumluluk alanlarının arttığını belirtti. Belediye hizmetlerinin her mahalleye ulaştırma yönünde çalışma sürdürdüklerini kaydeden Özakcan, "İlçe halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için birçok projeyi ardı ardına ortaya koyuyor ve gerçekleştiriyoruz. Bu projelerimizden biri de mezarlıklarımızdaki kabir bilgileri kayıt altına almak oldu. Bu çalışma sayesinde işlemler artık daha düzenle yapılabilecek" dedi.

 

- ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü değişti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine araştırma görevlisi Ali Emre Dingil atandı.

ADÜ İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosunda bulunan Dingil, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından müdür vekili olarak atandığı yeni görevine başladı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması